Wpis z mikrobloga

Pograłbym sobie w coś w coopie, tak żeby ukończyć z kimś jakiś tytuł od początku do końca, mam tu na myśli kampanie, fabułę. Jak zwał tak zwał, ale wpadła mi do głowy pewna inicjatywa, być może jest to archaiczny pomysł w dobie grup na fb, teamspeków i discordów,forów danej gry, ale co myślicie żeby utworzyć tag na którym można by się umawiać na wspólne granie online w różne gierki? Polegałoby to na tym, że osoba która szuka kogoś do gry wpisywałaby pod tagiem szablonowo, grę, platformę, rodzaj aktywności typu: pomoc(np w przypadku seri souls etc), rywalizacja czyli dethmatch w jakiejś grze lub w wyścigach lub współpraca przy przechodzeniu misji, kampani oraz wymagania typu: czy potrzebne są dlc, mody, jakieś przejście tutoriali żeby ktoś ogarniał itp, osoby które byłyby chętne mogłyby się umawiać na priv, podając swoje nicki do danej platformy a tam już bezpośrednio do gierkinie wiem czy jest sens coś takiego stworzyć lub coś podobnego jest na wykopie, dlatego poproszę o opinię.
#gry #coop #ps5 #ps4 #ps3 #komputery #pcmasterrace #xbox #xboxseriesx #xboxone #xbox360 #playstation #nintendoswitch #nintendo

Byłbyś chętny do korzystania z tagu żeby szukać osób do rozgrywki online?

• Pewnie, miras zakładaj tag 56.7% (38)
  • Nie, niepotrzebne to 43.3% (29)

Oddanych głosów: 67

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach