Wpis z mikrobloga

#farma
Danka jest jaka jest. Można ją lubić lub nie. Ma dziwne zachowanie i stawiam, że większość narzucona przez produkcję, ale żeby tak gnębić jedna osobę i przy tym się wyśmiewać za każdym razem jak coś zrobi lub powie, to już przegięcie. A to jak lecieli wszyscy zobaczyć jak góral oznacza Danke, było tak dziecinne że szok. Nie mówiąc o Serferze AKA Roch, który psychicznie stara się non stop ją poniżyć, nie mówiąc o tym że sam siedział przy wędzarni, która nie dawała dymu. Cieszę się, że po refleksje poszedł Bandi, mówiąc że na Danke może to źle wpłynąć psychiczne. Niech by to była słabsza osoba, to po programie mielibyśmy Wiki z HP4.
Rozumiem, że ludzie chcą chleba i igrzysk, musi być show, ale są jakieś granice. Wystarczy jedna p-------a Patrycja i Jasiek. Po Wioli się więcej spodziewałam, a nie biegnięcia jak szczur za Góralem z uśmieszkiem na gębie "hehehe zrobię sztuczny tłum". Jesteśmy tylko ludźmi, a oni o tym zapominaja, znajdując sobie kozła ofiarnego, nie wiedząc jakie to może konsekwencje przynieść.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hogataa26: dlatego dziwne mi się wydało, że Bandi dał się wciągnąć w tą ich zabawę. Wcześniej mówił coś o słabej psychice, a potem sam zrobił z niej pośmiewisko. To było wg mnie słabe. Dużo lepiej by wypadł, gdyby do niej podszedł i stanowczo powiedział, dlaczego taki wybór i już.
Swoją drogą wkurza kółeczko wzajemnej adoracji, Michał, Ananas i Wiola, którzy czują się tak pewnie i bezpiecznie. Szkoda, że Bandi nie
  • Odpowiedz
@artur-ogorkis23: no dokładnie tak właśnie się stało. Zwraca na siebie uwagę, chce być w centrum, do tego nie robiła nic z tego co miała. ok, idę po łopatę, za chwilę wraca z wiadrem wody nie wiadomo po co. A na pytanie gdzie ma łopatę, odpowiada: jaką łopatę?Takie są efekty. Na wyśmiewanie z lassem, też sobie zaracowała, mówiąc, że miała stcznośc, potem dodając że zdobyła złoty medal, a nie wszyscy usłyszeli,
  • Odpowiedz