Wpis z mikrobloga

@Arseri To dlatego, że nie potrzebuje anonimowych troli na moim instagramie. Tam wrzucam wartościowe treści i jest on tylko dla wartościowych ludzi z prawdziwym kontami. Ja nie wiem kim ty jesteś z nazwą user666777888 komentując czy podkręciłem wibracje. Uszanuj moją decyzję i pozostań tutaj. Pocieszę cię, że nie jesteś sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Rafatus69 ale Rafał. Ja Ci słałem donjety, gadałeś ze mną i w ogóle. Teraz wielka odmiana czy co? Taki zły, że nie możesz znieść swojej przeszłości tyle o niej gadając? Nikt nie troluje. Po prostu jak wibracje?
  • Odpowiedz
@Arseri: No to, że „słałeś” donate za moje małpowanie nie upoważnia cię do robienia gnoju na moich Social mediach teraz. Ja o mojej przeszłości przecież mówię. Jest film Spowiedź Rafatusa, możesz też zobaczyć na moim kanale nbrafatus film, a w zasadzie zapis transmisji na żywo z Robertem Pasutem, gdzie również opowiadam o wątku z Agnes, a już w maju będę nagrywać wywiad/podcast u jednego z największych i najbardziej legendarnych polskich
  • Odpowiedz
@Arseri: No i widzę, że wódeczka wjechała i nerwy puściły. Oj oj oj chłopie weź się za siebie, bo cierpisz… oj cierpisz i przegrywasz swoje życie sam na własne życzenie… przespałeś sylwestra i masz do mnie pretensje, że wziąłem swoje życie e garść i zapiehdalam po zwycięstwa, a ty przespałeś sylwestra ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Twój kanał to przeważnie ogląda dużo mniej ludzi niż wtedy jak robiłeś streamy z żebraczką marlenką, więc co ty do mnie p*erdolisz nieudolny atencjuszu o wartości jak twoje "wartościowe" treści ludzie mają w dupie.
  • Odpowiedz
@Adolf1889: XD to chyba logiczne, że ludzi bardziej ciekawią igrzyska niż wartościowe treści. To już nie świadczy o mnie, a o społeczeństwie. Serio jesteś tak ograniczony? T
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Skoro wiesz, że twój kontent nikogo nie za interesuję, to po co szukasz atencji na wykopie? To tak jakbym mając poglądy prawicowe szukał atencji na tagu lewaków.
  • Odpowiedz