Aktywne Wpisy

butterfly +112

CzosenWan +216
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Z tej strony człowiek który nie raz i nie dwa miał bordo. Więc piszę z anonimowych żeby nie było łatwo mnie wystalkować.
Temat tyczy się #zdrowie #medycyna #stomatologia #ortodoncja
Szukam gabinetu który podejmie się naprawy zdegradowanego uzębienia.
Uzupełnienie zębodołów implantami, co się da to odratować, ale na pewno będzie przynajmniej 12 sztuk do wstawienia/zrekonstruowania.
Od razu mówię, wyjazd do Turcji nie wchodzi w rachubę. Ale już dojazd w dowolny zakątek Polski jak najbardziej, a może i jakieś Czechy czy Słowacja jeśli zrobią solidnie.
Ktoś korzystał z takich usług? Może polecić jakiś konkretny gabinet? Jakieś rozeznanie w cennikach?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ta cena to chyba jako każdy indywidualnie. Jak na szybko przeglądałem oferty, to pojawiały się ceny 25-40k za całą szczękę.
Na pewnym portalu kilka miesięcy temu była rozmowa dwóch ludzi i mówili o 120k za kompletną wymianę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Nikt nie wkręca raczej 12 implantów i na każdym korona, ciężko mi wyobrazić sobie taką sytuację kiedy byłoby najbardziej optymalne rozwiązanie.
Jest jeszcze taka opcja że jak masz zdrowe kilka zębów to można na nich