Wpis z mikrobloga

Powoli zauważam, że moim problemem jest to, że jestem niekompatybilny z kobietami xD Jak to jest możliwe, że absolutnie wszystkie kobiety, które byłyby skłonne się ze mną spotykać, nie są totalnie w moim typie, natomiast kobiety, które mi się podobają, nie są mną zainteresowane? XD Dosłownie większość ludzi, na jakimś etapie w życiu wreszcie kogoś takiego poznało - ja dosłownie nigdy XD

Co jeszcze bardziej mnie śmieszy, jak słucham historie znajomych, czy czytam na internecie, to duża część ludzi poznała się spontanicznie, nie szukając aktywnie. Ba, to nawet nie było tak, że któraś ze stron aktywnie o to zabiegała, po prostu jakoś naturalnie wyszło, że zarówno jedna, jak i druga strona wiedziała, że się sobie podobają. Historii w stylu "prowadząca zajęcia przydzieliła mnie z nią do grupy", "poszedłem jej w pracy wymienić laptopa", "obrzygała mi buty w klubie" jest masa. I w taki sposób "matchowali" się ludzie ładni, brzydcy, ładni, głupi, wysocy, niscy, grubi czy chudzi. Jak to jest, że przez 25 lat mojego życia, nigdy, nawet jeden raz, nie przydarzyło mi się coś takiego? XD

I żebym jeszcze całkowicie piwniczył, to pewnie nie byłbym zdziwiony, ale przecież normalnie pracowałem w biurze, chodziłem do szkoły od podstawówki po studia, chodziłem na studenckie melanże, czy domówki, ba, nawet ludzie mnie wszędzie zapraszali, bo po dwóch browarach z cichego introwertyka zamieniałem się w wodzireja imprezy XD Wygląd raczej też nie jest problemem, skoro na aplikacjach randkowych jakieś tam powodzenie mam. Niesamowite to jest dla mnie.

#zwiazki #randki #randkujzwykopem #tinder
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mandanda: ale na pewno widziałes że się jakieś dziewczyny do Cibie uśmiechają albo mają spojrzenie takie że chodź i podejdź do mnie tylko tego nie wykorzystałeś
  • Odpowiedz
@mandanda: to nie szukanie aktywnie i że żadna ze stron o to nie zabiegała to jest takie samo wyparcie jak laski którym koleżanka założyła tindera dla fun'u xDDD jestem w stanie uwierzyć że laski idą w pewne miejsca bo lubią a nie żeby kogoś poznać, ale to to już jest totalne wyparcie jak dla mnie
  • Odpowiedz
@mandanda: u mnie gronie znajomych najwięcej długoletnich związków poznalo się w wieku 17lat, na koloniach imprezach itd, problem w tym że ja trafiłem na najbardziej p----------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mandanda jeśli chodzi tylko o wygląd to raczej jest niemożliwym by być z kimś w swoim ulubionym typie. Owszem ktoś może mieć pojedyncze cechy wyglądu z tego typu co lubimy ale by być całkowicie w naszym typie to jest to niemożliwe po prostu. Co do charakteru też tak to wygląda ale sporo rzeczy można wypracować w trakcie trwania związku i raczej kwestia tego co możesz zaakceptować że się nie zmieni a
  • Odpowiedz