Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

Eneduerikuzfakiem +136
Ojczyznosław XD
#theboys
#theboys
źródło: 1000017051
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: 1000017781
Pobierz- jedna średniej wielkości szafa na całe mieszkanie
- brak miejsca na biurko w dobie powszechnej pracy hybrydowej/zdalnej (a jak 2 osoby tak pracują, to już katastrofa)
- brak, albo absolutne minimum na jakąś szafe na ksiazki / inne duperele
- brak miejsca, żeby wywiesić pranie
- w łazience brak miejsca na
W Polsce jest dziwna mentalność jeśli chodzi o wielkość mieszkania. Społeczeństwo chyba masowo wpadło w rodzaj wyparcia/akceptacji, że mieszkanie 50-60 M2 to już jest duże i wystarczy do założenia rodziny. Nawet jak domy budują to 100m2 dla wielu rzekomo to wystarczy. Bzdura.
Myślę, że to się bierze z tego, że ludzi po prostu nie stać na większe metrażem przy tych chorych cenach i takim gadaniem próbują sobie ten fakt zakamuflować.