#wosp #owsiak #zbiorki Ktoś może potwierdzić jego wypowiedź? Bonjesli tak powiedział tonjest obłudny jak większość politykówco mówią, ze oni dają obywatelom. Owsiak, gdzie masz drukarnie pieniędzy, którymi wspierasz ? I po co ci te 1,5% od spoleczenstwajqk dajes wszystko od siebie. A nie z pieniędzy, które ludzie z dobrego serca wpłacają. Abyś mógł je przekazać na konkretny cel i na wypłaty dla siebie i innych pracowników twoich fundacji i organizacji. On już idzie w politykę (i ro na pelnej) jak klamie tak jak oni.
@mecenassrenas: dzięki, czyli jest jak napisałem. Przejmuje wszystkie dziękuję za swoją pomoc i za to co on zrobił, dla innych dzieląc sie kawałkiem swojego serca. Istny polityk przypisujący sibie wszelkie zaslugi innych. Kiedyś bardziej normalny. No ale kasa układy i możliwości zmieniają ludzi na gorsze jak widać.
@mecenassrenas: może i z niego już świr pp tylu latach. Nie wiem. Na pewno jak widać menda co sobie zalugi innych wpisuje w swój zeszycie dobrego człowieka.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Ktoś może potwierdzić jego wypowiedź? Bonjesli tak powiedział tonjest obłudny jak większość politykówco mówią, ze oni dają obywatelom.
Owsiak, gdzie masz drukarnie pieniędzy, którymi wspierasz ?
I po co ci te 1,5% od spoleczenstwajqk dajes wszystko od siebie. A nie z pieniędzy, które ludzie z dobrego serca wpłacają. Abyś mógł je przekazać na konkretny cel i na wypłaty dla siebie i innych pracowników twoich fundacji i organizacji.
On już idzie w politykę (i ro na pelnej) jak klamie tak jak oni.
źródło: 3a7a3bd04ce948a8b68f01fc39c85eb0
PobierzKiedyś bardziej normalny. No ale kasa układy i możliwości zmieniają ludzi na gorsze jak widać.
@mecenassrenas: może i z niego już świr pp tylu latach. Nie wiem. Na pewno jak widać menda co sobie zalugi innych wpisuje w swój zeszycie dobrego człowieka.