Aktywne Wpisy

oyche +325
czwartafaza +191
Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,

On mówi, co ja zawsze chce przekazać, sztuczna inteligencja nie jest inteligencją tylko powtarza to co nauczyła się, sztuczny spryt jak on to nazwał to chyba najlepsza nazwa!
#sztucznainteligencja
to moge zbyc tylko smiechem xD daj sobie spokoj, to nie na twoja
nie odpowiada sie pytaniem na pytanie to po pierwsze
po drugie
tak,
@OskarDeveloperski: pytanie uzpełniające - kto jest "właścicielem"? kto jest właścicielem świadomości w człowieku który ciągle się zmienia? następuje wymiana atomów, komórek, nowe neurony się tworzą, czasem więcej, czasem mniej, neurony umierają, czasem więcej czasem mniej. kto jest właścicielem "mnie"?
@Darjo: nie mam pojecia, ale jednak istnieje jakis wlasciciel, ktorego logika jest i zapewne pozostanie dla nas niezrozumiala, bo oczywiste ze nie jest to ani pamiec ani splot synaps ktory mozna sobie skopiowac
Mam udowadniac nieistnienie czegos? XDDD
Twoja pamiec to zwyczajny zapis filmikow jak na komputerze, sa to martwe dane. Jesli bym obejrzal film z twojego zycia nie stalbym sie toba. Udowodnij ze jest
PS. dzięki że ci się chciało prowadzić tą dyskusję, wykop jako całość chyba już dość dawno wyskoczył z tego pociągu.
I kto wtedy zaczyna odczuwac rzeczywistosc zamiast ciebie jak stracisz pamiec? Nowy czlowiek? xD