Wpis z mikrobloga

• 0
@xiv7 rtx 5 raczej poza moim zasięgiem cenowym. W tych poradnikach mam wrażenie, że wpychają ludziom setupy które im nie schodzą 🫣
  • Odpowiedz
@pabisbar: ale będzie też rtx 5060 który pewnie będzie kosztował tysiąc coś zł, tylko kiedy to nie wiem, jak nie chcesz czekać to ja na twoim miejscu za 3-4k bym brał ten zestaw z rtx 4060 albo 4060ti, radeona bym nie brał z uwagi na rozwijany dlss, ten gość się zna, to nie jest poradnik sklepu i wszystkie poradniki takich gości z yt się zgadzają mniej więcej między sobą
  • Odpowiedz
@pabisbar: gry są na razie robione pod to 8gb, a po to masz dlss żeby lepiej działały, jak komp ma ci posłużyć przynajmniej 5 lat to za 2-3 lata pomyślisz o wymianie na rtx 5 a sprzedasz tę kartę
  • Odpowiedz
@pabisbar: to co dałeś rtx 3 to co z tego że ma 12 ram jak ma starsze technologie i nie ma dostępu do najnowszego dlss z generatorem klatek a to jest przyszłość gier
  • Odpowiedz
  • 0
@xiv7 rtx 5060 nawet nie ma w ofercie na stronie nvidii póki co. No właśnie rozkminialem z tym dlss czy to az tak warte. Cenowo rtx 4060 tańszy o 200zł.😅
  • Odpowiedz
@pabisbar: ew poszukaj promocji na 4070 bo jak wyszła wersja super za tę samą cenę to zwykłych 4070 nie chciał nikt kupować (ew używkę nawet super i jeszcze na gwarancji), one mają 12gb ram
  • Odpowiedz
@pabisbar: resztę to bym brał coś co ten lipton poleca, a do tej karty podejdź jakoś ostrożnie bo dobra cena a na olx oszustów nie brakuje, ale wysyłka olx przynajmniej daje to że gość otrzymuje pieniądze dopiero jak klikniesz że przedmiot doszedł i wszystko jest w porządku, więc niech ci wystawi przez przesyłkę olx, na pewno pierwsze co jakby przyszła przesyłka to bym sprawdził tę gwarancję jakoś po numerach seryjnych
  • Odpowiedz