Wpis z mikrobloga

@Lardor: No to wyjedź w końcu... Jeździcie jak chcecie. A przy okazji, żebranie życzeń w necie od ludzi którzy mają cię w dupie, tylko dla jakiś z-------h plusów jest żałosne
  • Odpowiedz
via Android
  • 526
@wiechu90 jeju wrzucanie czego kolwiek na tą stronę jest żałosne w takim razie o udzielenie też bo za wszystko można plusa dostać. Nawet strach na ulicy mi się uśmiechać bo jeszcze ciebie spotkam i też mi powiesz, że to żałosne. Robię sobie to dla beki i od tyle.
Lardor - @wiechu90 jeju wrzucanie czego kolwiek na tą stronę jest żałosne w takim raz...

źródło: temp_file3312260893367899240

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@Janishek no tak Bardzo, że raz tu jeden zaczął mnie gonić bo myślał, że jestem kierowcą ciężarówki a nie autobusu xd plus masę ujęć dawałem z kabiny.
  • Odpowiedz
  • 3
@Lardor Wszystkiego najlepszego Panie Kierowco. Mam nadzieję, że jak pasażerowie wsiadają dziś przednimi drzwiami, to z kwiatami i bombonierką.
  • Odpowiedz
@Lardor: O właśnie. Jak to jest z tymi elektronicznymi tablicami z przystankami? Ty musisz coś wcisnąć żeby przeskoczył przystanek na tablicy czy to jest ustalane jakoś za pomocą GPSa? I skąd się bierze to, że czasami pokazuje nieaktualne przystanki?
  • Odpowiedz