Aktywne Wpisy

zajsty +343
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +12
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

Dzień dobry,
Ostatnio w związku z tym, że założyłem konto #tinder, to poczułem deja vu. Poczułem się tak samo jak kupowałem swój samochód. Przegląda się to Otomoto (tinder) czy OLXa (Badoo). Można sobie wybrać wiek, odległość i po przefiltrowaniu mamy oferty. Jedne ładne inne brzydsze te samochody, tu jakoś drogo, tu podejrzanie tanio. Człowiek olewa te przeciętne oferty i szuka okazji. Szuka wzrokiem te lśniące zdjęcia, błyszczące felgi, roletę z tyłu i customowe zawieszenie. A najczęściej niestety najdroższe, z najlepszymi zdjęciami i opisami, zachwalającymi jaka to nie igła, są trupy od handlarzy. A z drugiej strony perełki to oferty, gdzie mamy zdjęcia zrobione kartoflem i zdawkowy opis. W moim przypadku było podobnie, na pięć, które oglądałem były 4 bmki trójki i jedna piątka. Ceny 3,5;7;11;12,7;13. Kupiłem tą 3-kę za 13k, miała najgorsze zdjęcia, najgorszy opis i była chyba najbiedniejsza ze wszystkich. Okazało się, że oprócz usterek, o których sprzedający mówił, nic nie wyszło, a samochód od kilku lat jeździ bezawaryjnie.
Jedyna różnica od apek randkowych to, że na otomoto można przefiltrować stan i historię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #badoo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord