Aktywne Wpisy

yourgrandma +89
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
No to zaczynamy to co tygryski lubią najbardziej, czyli żużlowy sezon 2026!
Zapraszam do typowania pierwszej kolejki PGE Ekstraligi!
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
GKM Grudziądz - Stal Gorzów
Zapraszam do typowania pierwszej kolejki PGE Ekstraligi!
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
GKM Grudziądz - Stal Gorzów
źródło: TyperŻużlowy2026
Pobierz

To, co dzieje się na Wykopie, to jawna kpina z zasad, na których ten portal powinien się opierać. Zostałem zbanowany po 15 latach aktywnego użytkowania, a podany powód – „Naruszenie regulaminu - nieodpowiednie treści, celowa manipulacja, trollowanie” – jest kompletnie bezpodstawny. Usunięto moje znalezisko, które dotyczyło krytyki Donalda Tuska w Parlamencie Europejskim. Było to rzetelne, obiektywne znalezisko mieszczące się w granicach normalnej, politycznej dyskusji. Prawie weszło na główną i nagle zostało usunięte, a ja otrzymałem bana, bo moderatorzy najwyraźniej nie zgadzają się z jego treścią.
To, co robi moderacja na Wykopie, to samowolka i nadużywanie władzy. Mam doświadczenie w moderacji na dużych platformach i wiem, jak powinna wyglądać rzetelna praca moderacyjna. To, co widzę tutaj, nie ma z tym nic wspólnego. Moderatorzy działają na podstawie własnych sympatii i antypatii, ignorując jakiekolwiek standardy etyczne czy zasady neutralności. Wielu użytkowników, których znałem przez lata, odeszło z Wykopu właśnie przez takie działania – przez brak profesjonalizmu, stronniczość i brak poszanowania dla społeczności.
Portal, który kiedyś był miejscem swobodnej wymiany poglądów, zamienia się w arenę cenzury i nadużyć. Wystarczy, że moderatorowi nie spodoba się treść czyjegoś znaleziska, i od razu jest ono usuwane, a konto blokowane. To absolutnie niedopuszczalne i pokazuje, jak bardzo Wykop upadł.
Domagam się wyjaśnienia powodów mojego zbanowania i podania konkretnych podstaw, na których oparto decyzję. Oczekuję także, że osoby odpowiedzialne za takie działania zostaną rozliczone. Jeśli nic się nie zmieni, Wykop wkrótce straci resztki użytkowników, którzy jeszcze wierzą w uczciwość tej platformy.
Pozdrawiam normalnych wykopków - użytkownik @nexe
#oswiadczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Ja bym się kontaktował z moderacją, a nie defekował przez anonima, ale ja kończyłem moderację, a nie stosunki międzynarodowe.
· Zaakceptował: mkarweta
Zamykam temat.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Zapomniałem dodać że dodatkowo musiałem zweryfikować swoje konto przez maila i podać numer telefonu aby następnie dowiedzieć się o zbanowaniu konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: musiałbyś to jakoś tu udowodnić, bo skoro wrzucasz na główną znalezisko anty Tusk to jest prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że to jakiś fejk albo manipulacja xd
A taki opis: Tusk oskarżony o manipulacje na forum UE. Bryłka, Jaki i Zajączkowska w ostrych słowach o premierze.
Link do filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=QRJpKC1aSxE
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi