@JoeGlodomor: Bo nie mają sobą nic do zaoferowania, i muszą znaleźć "bożka" niezależnego od nich, do którego będą sie modlić, zamiast zająć się sobą xD A wzrost jest wdzięcznym tematem. Ze wzrostem nic nie zrobią. Z posiadaniem innych zainteresowań niż browar i ślinienie się do wojenek światopoglądowych w internecie już tak, ale ciiii, wszystko to wina tego cholernego wzrostu, a i szczęki!
@ApropoDefakto: to jak ktoś ma nadwagę, to już nie może mieć swoich preferencji? Analogicznie jak facet jest niski, to też preferencji mieć nie może i musi lecieć na każdą laskę bez względu jak ona wygląda?
@Mr_3nKi_ sra się dlatego, bo preferencja wzrostu jest według kobiet normalna, ale gdy odwrócimy sytuacje i patrzymy na preferencje facetów względem wagi to jest to już obraza majestatu według nich
@JoeGlodomor: to internet wygenerował takie bzdury, rozumy osobnik ma na to wyje.. niech sobie mają wymagania ;-) wyprane głowy, dzień w dzień coraz gorzej
@JoeGlodomor oho trafił się obrońca ;) Odpowiem ci na swoim wieloletnim doświadczeniu bo nie osiągnąłem magicznych 180: jestem z ziomkami w klubie/gdziekolwiek, podbijamy do grupy dziewczyn i słyszę „a Ty? Co z ciebie za facet z tym wzrostem?” i śmieszki koleżanek obok. W tej sytuacji zawsze odbijałem piłeczkę z nawiązaniem do wagi/biustu/tyłka i co? „Jak tak możesz! Ona taka się urodziła! Ona jest piękna!” Po prostu kolego podwójne standardy. Każdy może
@JoeGlodomor:
Jedna zapyta o wzrost, a ktoś inny o wagę..
Odpowiem ci na swoim wieloletnim doświadczeniu bo nie osiągnąłem magicznych 180: jestem z ziomkami w klubie/gdziekolwiek, podbijamy do grupy dziewczyn i słyszę „a Ty? Co z ciebie za facet z tym wzrostem?” i śmieszki koleżanek obok. W tej sytuacji zawsze odbijałem piłeczkę z nawiązaniem do wagi/biustu/tyłka i co? „Jak tak możesz! Ona taka się urodziła! Ona jest piękna!” Po prostu kolego podwójne standardy. Każdy może
@JoeGlodomor: amen