Wpis z mikrobloga

Dlaczego tak wielu mężczyzn się sra o to, że kobiety mają preferencje co do wzrostu partnera?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JoeGlodomor: Bo nie mają sobą nic do zaoferowania, i muszą znaleźć "bożka" niezależnego od nich, do którego będą sie modlić, zamiast zająć się sobą xD A wzrost jest wdzięcznym tematem. Ze wzrostem nic nie zrobią. Z posiadaniem innych zainteresowań niż browar i ślinienie się do wojenek światopoglądowych w internecie już tak, ale ciiii, wszystko to wina tego cholernego wzrostu, a i szczęki!
  • Odpowiedz
  • 0
@ApropoDefakto: to jak ktoś ma nadwagę, to już nie może mieć swoich preferencji? Analogicznie jak facet jest niski, to też preferencji mieć nie może i musi lecieć na każdą laskę bez względu jak ona wygląda?
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor: to internet wygenerował takie bzdury, rozumy osobnik ma na to wyje.. niech sobie mają wymagania ;-) wyprane głowy, dzień w dzień coraz gorzej

• Odpowiedz
@JoeGlodomor oho trafił się obrońca ;)
Odpowiem ci na swoim wieloletnim doświadczeniu bo nie osiągnąłem magicznych 180: jestem z ziomkami w klubie/gdziekolwiek, podbijamy do grupy dziewczyn i słyszę „a Ty? Co z ciebie za facet z tym wzrostem?” i śmieszki koleżanek obok. W tej sytuacji zawsze odbijałem piłeczkę z nawiązaniem do wagi/biustu/tyłka i co? „Jak tak możesz! Ona taka się urodziła! Ona jest piękna!” Po prostu kolego podwójne standardy. Każdy może
  • Odpowiedz