Aktywne Wpisy

MonazoPL +93
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
Soothsayer +62
Kiedy ostatnio mieliście na c--j ja żyję moment?

czy ktoś może podrzucić narzędzie AI dla:
- tworzenia prostych stron www, taka wizytówka
- tworzenia grafik
Nie sa to połączone pytania jak coś.
AI do tworzenia stron wizytówek to tutaj nie ma co się w sumie rozpisywać. Mam 3 firmy w rodzinie i chciałem postawić proste stronki, które nie bedą modyfikowane. Chyba, że macie jakieś lepsze rozwiązanie?
Co do tworzenia grafik - współpracuję z grafikami i chcę przetstować sytuację, gdzie zanim coś zlecę to AI wypluje mi 10 propozycji i ja potem wybiorę jedną i podeslę do grafika jako referencje o co mi chodzi. Może jakieś AI, które można też wyszklić na podstawie swoich grafik?
Dzięki!
#sztucznainteligencja #pytaniedoeksperta #grafika #html
edytor HTML do statycznych stronek
@pobo:
Żeby statyczną stronę HTML skończyć i żeby była ładniejsza to trzeba mieć dużego skilla, albo już sprawdzone portfolio gotowych projektów.