Wpis z mikrobloga

Cześć,
czy ktoś może podrzucić narzędzie AI dla:
- tworzenia prostych stron www, taka wizytówka
- tworzenia grafik

Nie sa to połączone pytania jak coś.
AI do tworzenia stron wizytówek to tutaj nie ma co się w sumie rozpisywać. Mam 3 firmy w rodzinie i chciałem postawić proste stronki, które nie bedą modyfikowane. Chyba, że macie jakieś lepsze rozwiązanie?

Co do tworzenia grafik - współpracuję z grafikami i chcę przetstować sytuację, gdzie zanim coś zlecę to AI wypluje mi 10 propozycji i ja potem wybiorę jedną i podeslę do grafika jako referencje o co mi chodzi. Może jakieś AI, które można też wyszklić na podstawie swoich grafik?
Dzięki!

#sztucznainteligencja #pytaniedoeksperta #grafika #html
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pobo: z perspektywy grafikowania, chyba wolę żeby poszukać "inspiracji w necie" nie koniecznie generować AI, bo często i gęsto nie da się tego przełożyć w różnych wariantach, nie mniej jest to zawsze jakaś "pomoc", co do stron często już hostingi mają takie wbudowane narzędzia do tworzenia prostych landingów, albo szablon HTML, który się nie będzie wydupcał i nic przy nim więcej nie trzea bedzie robić po wrzuceniu.
  • Odpowiedz
@pobo: jak jakieś proste i ładne strony to polecam wordpressa. Masz dużo darmowych i płatnych szablonów. Polecam taki workflow, że wybierasz jakiś płatny szablon za 3 stówki, ładujesz demo content i modyfikujesz pod siebie. Cała strona skończona w parę godzin jest.

Żeby statyczną stronę HTML skończyć i żeby była ładniejsza to trzeba mieć dużego skilla, albo już sprawdzone portfolio gotowych projektów.
  • Odpowiedz
@pobo: Dodam jeszcze, że taniej jest wybrać zwykły hosting i postawić na nim 3 strony jednocześnie, niż brać taki customowy hosting wordpressa, gdzie płacisz 20$ za każdą stronę miesięcznie.
  • Odpowiedz