Wpis z mikrobloga

Witam, czy dla osoby prywatnej bez prowadzenia firmy znacie jakąś dobrą ofertę, żeby jeździć nowym autem? Najbardziej podoba mi się Opel Mokka 1.2 + 8 biegowy automat kosztuje w granicach 104 tys brutto (Nie musi to być auto z zerowym przebiegiem takie do maks 50 tysięcy km też biorę pod uwagę). Wiem że w Oplu jest kredyt 0% ale bardzo duży wkład własny w przypadku takiej Mokki około 65 tysięcy zł.
Chciałbym okres kredytowania na 4-5 lat i auto zostawić dla siebie.
Pozdrawiam.
#samochody #motoryzacja #leasing #kredyt #motoleasing
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bubuch ja bym nie brał nic od Stellantisa po niedoróbce 1.2 pure tech. Chyba lepszy jest Renault, Toyota i inne Japończyki. Szczerze mówiąc zamiast tej Mokki wziąłbym nawet Dacie Duster.
  • Odpowiedz
Wiem że w Oplu jest kredyt 0% ale bardzo duży wkład własny w przypadku takiej Mokki około 65 tysięcy zł.

@bubuch: Aha, czyli po prostu nie stać cię na auto, ale chciałbyś jeździć nowym. Typowy polski przedsiębiorca który podczas epidemii covid-19 oddawał auto na cesje bo po 2 gorszych miesiącach nie było go stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Witam dziękuję za komentarz, stać mnie pytam tylko o korzystne finansowanie. Chyba nie myślisz że wyrzuciłbym od tak 100 tysięcy na auto?
  • Odpowiedz
@bubuch: Z całą moją wyrozumiałością idź do opla i tam się pytaj o takie rzeczy a nie na wykopie bo tutaj ile osób tyle opinii będzie. Ludzie którzy nie wiedzą jak wyglądają leasingi i jeżdżą 15-20 letnimi autami najczęściej będą ci doradzać jak masz wziąć leasing. Poza tym jak już bierzesz leasing to bierz nowe a nie 50k przebiegu.
  • Odpowiedz
@bubuch: *Dla pożyczki konsumenckiej oferowanej przez Santander Consumer Financial Solutions sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu, ul. Legnicka 48 B, wyliczenia dla przykładu reprezentatywnego dotyczącego modelu OMODA 5 Comfort, przy założeniu że cena pojazdu wynosi 115500zł, wkład własny 57750 zł, na dzień 27.12.2024 r. ustalonego zgodnie z ustawą z dnia 12.05.2011 r. o kredycie konsumenckim są następujące: stała stopa oprocentowania pożyczki 0% całkowity koszt pożyczki: 360zł, który obejmuje: comiesięczną
  • Odpowiedz