Wpis z mikrobloga

Cześć, jestem tu nowa. Wiem, że wykop ma moc, więc chciałabym was prosić o zaglądnięcie na mój profil na Instagramie: cosyrobotki. Założyłam tam konto, aby rozwinąć swoją pasję jaką jest szydełkowanie. Wykonuje ręcznie wszystko przez ubrania po pluszaki, w których prace ostatnio mocniej się zaangażowałam i chciałabym się w tym kierunku rozwinąć. Mam wiele pomysłów oraz zdjęć wykonanych już przeze mnie prac, jednak jestem zbyt wstydliwa by pokazać je na moim oficjalnym profilu, dlatego stwierdziłam, że zrobię profil poświęcony tylko moim pracom. Robótki ręczne to moja ogromna pasja, sprawia mi to ogromna przyjemność oraz odstresowywuje mnie. Jeśli macie chwilę oraz odrobinę chęci zajrzyjcie proszę i zostawcie coś po sobie, z góry dziękuję ❤️
Instagram: cosy
robotki
#pomoc #robotkireczne #szydelkowanie #wsparcie
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cosy-crochet od dwóch osób mocno wkręconych w robótki ręczne mogę polecić FB, gdzie dziewczyny wymieniają się wzorami i poradami (często zlinkowanymi na yt). Na wykopie #rekodzielo ma niby 270 obserwujących, ale z tego co sam zauważyłem przeciętnie wpadające rzeczy dostają max kilkadziesiąt plusów. Nie widziałem tu chyba żadnych rozmów czy porad na ten temat.
  • Odpowiedz