Aktywne Wpisy
darkprincewwa +606
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

moll +166
Ciasto gotowe, a Wy zazdrośni. Jogurtowo-kokosowe, wierzch czekolada deserowa i płatki nagietka
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
źródło: 1000019153
Pobierz

Mircy, potrzebuję dorobić sobie kasę w drugiej pracy popołudniami. Zastanawiam się nad McDonaldem i Biedronką, bo są najbliżej mojego miejsca zamieszkania oraz łatwo u nich o elastyczny grafik.
Zastanawiam się, gdzie pójść? Pomijam kwestię pracowników i wiem, że to są ciężkie prace, ale nie wiem do której wysłać CV. Czy ktoś z Was miał styczność z tymi dwoma pracodawcami?
Co byście wybrali? W maku wiem, że nie wolno mieć swojego telefonu przy sobie, a jak to wygląda w Biedrze? Czy jak przyjdzie email/sms to można na szybko przeczytać bez odpisywania? Czy jest reżim pod tym kątem?
Z góry dzięki za rady.
#biedronka #mcdonalds #praca #pytanie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Która praca?
@mirko_anonim: wiem, że nie na temat, ale też zawsze na to patrzę przy wyborze pracy. Ja rozumiem, że teraz "MŁODZI" to w telefony patrzą, zamiast pracować (niby XD), ale nie wyobrażam sobie, np. dostać sms typu
Możliwe, że da się z nimi dogadać, ale będziesz miał sobotę 12h lub niedzielę albo to i to.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
Praca jest ciężka, u mnie na budowie jest lżej. Koleżanka po 10 latach zarabia 3700 netto.