Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

źródło: krzysio
Pobierz@Chrum_Master: Nic śmiesznego, ale jeśli faktycznie chce pokazać patologie tej kampanii (a już ma swoje patologie) to moze być ciekawe. Może to będzie jakiś mały krok do lepszej polityki za kilka lat, po prostu teraz musimy sięgnąć dna i ktoś musi to wyśmiać na żywo. Taką mam nadzieję, ale mogę się mylić co do niego.
Wielki inteligencie XD
źródło: temp_file1755484784129870936
Pobierz@djtartini1: ile masz lat? bo ja od ponad 20 lat kojarzę ile to parodii w różnoraki sposób się robiło z polityki i polityków aby "otworzyć oczy" ludziom, a z tego co pamiętam to poziom polityki w ostatnich latach był tak niski że jeszcze kilkanaście lat temu nikt by nie uwierzył że tak będzie xd
@Eremites: Przynajmniej tyle co ty. Z czasem idealizujemy sobie dawne czasy i Sejm w którym była partia przyjaciół piwa z Rewińskim i Ibiszem była jedną z normalniejszych wtedy. Tylko więcej rzeczy zostawało nieujawnionych przez brak internetu.