Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @FreakingAwesome: Nie specjalnie badałem się kiedykolwiek pod tym kątem. Mam parę takich rzeczy, które mnie denerwują, np. nie lubię otwartych drzwi w pokoju, w którym pracuję itp., ale raczej nie ma tych rzeczy jakoś specjalnie dużo i nie są to jakieś ostre fobie, tiki czy coś..

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mnie to nie brzydzi, lubię, ale znam dużo dorosłych osób, które bardzo nie lubią jakichś potraw. Niektórzy do tego stopnia,że aż nie potrafią tego ukryć, nawet jak sami nie muszą jeść. Wśród znajomych mam taką parę, też mój kuzyn ze swoją ex. I to naprawdę dużo rzeczy, tłustego nie, majonezu, budyniów, kremów śmietanowych, ryb, warzyw. Ale za to wszyscy lubią jakieś pizze, frytki, spagetti.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja Ciebie rozumiem, też nie lubię ale za to nie mam problemu, żeby sobie mięso dokładnie oczyścić i przygotować tak aby było dla mnie komfortowe jego jedzenie. Moje dzieci nauczyły się ode mnie tego samego, nawet już mąż przejmuje moje dziwne nawyki. Mielone zjem tylko jak sama zmielę mięso ponieważ obawiam się tego, że zmielić się może wszystko, poza tym boję się natrafić na chrząstkę w mielonym. Kiełbasę zjem
  • Odpowiedz