Wpis z mikrobloga

@Corona_Beerus no tak. -45% w kilka godzin. Normalna zmienność xD Ktoś tu miał być pro krypto i zrobić, żeby rynek był bardziej uregulowany i bezpieczny a póki co pokazał, że to jeden wielki cyrk i każdy może robić sobie na nim co mu się żywnie podoba.
  • Odpowiedz
  • 23
@SzarakGieldowy: 95% coinów "działa" tak samo czyli szybki wzrost a później śmierć także nie wiem skąd to zdziwienie u wszystkich, przecież to nie akcje na giełdzie tylko shitcoiny ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@n0xx no nie wiem. Możliwe, że zdziwienie mogło się wziąć po tym jak tego shita nie wypuścił jakiś noname tylko prezydent USA wraz z przyjaciółmi miliarderami sami posiadając 80% tokenów oraz teraz jego żona (pierwsza dama USA) innego shitcoina. Nie wiem, tak strzelam xD
  • Odpowiedz
@SzarakGieldowy: Jak się inwestuje w coś gdzie holderem 80% aktywów jest jeden typ to można sobie piątkę przybić za to jakim się jest idiotą - i nie ważne czy jest to trump czy musk czy inny - ale najwidoczniej "inwestorzy" się nie nauczyli po tej gwiazdeczce od plucia na kutasy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale za to zostali tak samo pięknie wydymani jak ona to uczyniła.
  • Odpowiedz