Aktywne Wpisy

mirko_anonim +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LukaszTV +276
AHA xd jak widać Polaczki wszystko obejdą xdd
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
źródło: image
Pobierz

W związku z nabytkiem nowych butów skórzanych rozglądam się za prawidłami. Rozstrzał cenowy jest ogromny - od 90pln do 600pln (zakładam, że są jeszcze droższe ale na tych się zatrzymałem :p).
I teraz zastanawiam się, jaki zakres cenowy pozwoli mi na zakup porządnie wykonanego produktu, bez zbędnego przepłacania.
Z jednej strony ludzie na necie piszą, żeby brać najtańsze, bo to wszystko przecież drewno cedrowe i nie ma po co przepłacać.
Z drugiej strony, czytam opinię najbardziej popularnych produktów za ~90pln i jest parę negatywnych opinii dotyczących wykonania, quality control.
W oko wpadły mi Saphir BDC (229pln) oraz TARRAGO (199pln) - czy ktoś miał z nimi styczność?
Dzięki.
#buty #obuwie #goodyearwelted
źródło: 1000010239
PobierzO ile nie kupujesz prawidel pod konkretne kopyto buta to bierz po prostu jakiekolwiek cedrowe - jak ci wysla jakies uszkodzone to po prostu zwrocisz.