@mapache: tak, dość szybko i wystarczy trzymać w dłoni, w tym przypadku schodziłem całość i grzalem stół bo po wydrukowaniu przez jakieś pół godziny jeszcze było całe białe
jakie ma to zastosowania prócz tylko ozodbne?
Jedyne co mi przychodzi na myśl to sygnalizacja że jakaś powierzchnia jest ciepła np jakieś prasy do termotransferu albo lutownice (chyba najczęściej miałem bąble przez to że chciałem wymienić grot
Jedyne co mi przychodzi na myśl to sygnalizacja że jakaś powierzchnia jest ciepła np jakieś prasy do termotransferu albo lutownice (chyba najczęściej miałem bąble przez to że chciałem wymienić grot i myślałem że już ostygł)
@JestemKaspi: no, PLA zmieniajace kolor pod wpływem temp + grot lutownicy to świetny pomysł xD
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Dziś wersja patriotyczna (z Monako)
#druk3d
źródło: IMG_5384
Pobierzźródło: Polandballsvg.svg
Pobierz@mapache: tak, dość szybko i wystarczy trzymać w dłoni, w tym przypadku schodziłem całość i grzalem stół bo po wydrukowaniu przez jakieś pół godziny jeszcze było całe białe
Jedyne co mi przychodzi na myśl to sygnalizacja że jakaś powierzchnia jest ciepła np jakieś prasy do termotransferu albo lutownice (chyba najczęściej miałem bąble przez to że chciałem wymienić grot
@JestemKaspi: no, PLA zmieniajace kolor pod wpływem temp + grot lutownicy to świetny pomysł xD