Ech, inne sprawy nie ułożyły mi się w życiu tak jak chciałem. Została mi jedynie praca jako programista z tego co mi w miarę wyszło.
Dlatego olewam już inne obszary w życiu i idę w full pracoholizm.
Będę pracował 12h dziennie i może z 6h w dni weekendowe.
I tak już jestem spisany na straty. A tak to przynajmniej na coś się przysłużę społeczeństwu. No i będę osobą, która najwięcej dowozi w sprintach w zespole, więc może szef mnie doceni.
No i będę osobą, która najwięcej dowozi w sprintach w zespole, więc może szef mnie doceni.
@steppenwolf12: Znając życie, bo sam przez to przechodziłem jak zobaczą że jesteś w stanie dać se wejść na głowę to będą Ci dokładać roboty aż do momentu kiedy zauważą, że już nie wydalasz ( ͡°͜ʖ͡°) A tymczasem Ty będziesz na skraju wyczerpania i załamania psychicznego od natłoku pracy.
@steppenwolf12: xd to nie lepiej isc na budowlanke? Zarobisz wiecej i tez bedziesz mogl pracowac 12h 6 dni tygodniowo xd i przynajmniej ta praca bedzie nie to co w IT
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
Ech, inne sprawy nie ułożyły mi się w życiu tak jak chciałem. Została mi jedynie praca jako programista z tego co mi w miarę wyszło.
Dlatego olewam już inne obszary w życiu i idę w full pracoholizm.
Będę pracował 12h dziennie i może z 6h w dni weekendowe.
I tak już jestem spisany na straty. A tak to przynajmniej na coś się przysłużę społeczeństwu. No i będę osobą, która najwięcej dowozi w sprintach w zespole, więc może szef mnie doceni.
@steppenwolf12: Tak będzie xd
@steppenwolf12:
Znając życie, bo sam przez to przechodziłem jak zobaczą że jesteś w stanie dać se wejść na głowę to będą Ci dokładać roboty aż do momentu kiedy zauważą, że już nie wydalasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tymczasem Ty będziesz na skraju wyczerpania i załamania psychicznego od natłoku pracy.
@Ksiega_dusz: w zasadzie o to mi chodzi
być cały czas zarobionym i przemęczonym i nie mieć za dużo czasu na myślenie o swoim życiu