Aktywne Wpisy

Iudex +68
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +116
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

To raz. Dwa, że chyba zapomnieli, albo nie chcą pamiętać Ci pisowscy akolici, jak połowa Warszawskiej policji warowała pod jego domem. Bo złe baby. Co prawda, to uczestnicy pisowskiego marszu 11 XI podpalają ludziom mieszkania, ale również niedobra o tym mówić.
A co do samej internetowej świadomości Kaczora,to oczywiste, że dał Fogielowi wolną rękę i pewnie
Bezdennie głupi to jest ten komentarz xD
To nie Kaczyński jest problemem a jego wyborcy.
To kim są jego przeciwnicy skoro rządził 8 lat?
@przemyslaw-maczka: Myślisz, że premier kraju własnoręcznie siada z laptopem na kolanach, prostuje ręcę ze splecionymi palcami, żeby strzelić stawami dłoni, otwiera Operę i wymyśla co by tu napisać na którym portalu? Na czym by tu miała polegać rzekoma przewaga Tuska?
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-12 100349
Pobierz