Aktywne Wpisy

MonazoPL +146
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +29
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak pierwsze wrazenia? Na jakim sprzecie ogrywacie i ile fps macie?
U mnie jest RTX 3080 i rozdzielczosc 3840x1080
High 60-70fps
Ultra 40-60 fps
Ale co 5-10 sekund jest na chwile freez. Zmiana ustawien jakosci grafiki nic nie daje.
Z plusow ze caly osprzet dziala bez problemu.
Garaz to jedno wielkie XD, S2000 jest jednym samochodem nie bedacym gownem FWD, AWD tylko Cosworth na ten moment, za to mamy 4 wersje Hjundaja i30 i tyle samo Golfa xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPrzeciwnicy na 90% i przy dobrym starcie do pierwszego zakretu na Imola jestem pierwszy.
@Elberus jedno nie wyklucza drugiego ;)
źródło: ac_evo_lusterko
Pobierz@newerty: no ta, ale jednak szkoda rozwalić coś fajnego, nie masz jakiegoś gruzika dla zabawy?
@Zulf: No ja pojechałem Lagune Seca'e z AI na 90%. Totalnie na o-------l jechałem bardziej skupiałem się na fps'ach niż na jeździe i zrobiłem 16s przewagi na 5 okrążeniach. W starej AC AI nie było chyba tak słabe i głupie, chociaż aiki robią identyczny xD
źródło: image
Pobierzhttps://store.steampowered.com/app/3058630/Assetto_Corsa_EVO/#app_reviews_hash
„Miesiana miesiana” opinie na steam.
@Elberus Wlasnie dlatego na takim czyms mozna skill budowac i leciec na krawedzi bo wypadniecie z trasy nie boli portfela, a na ten moment samochodow mam okragla ilosc czyli 0 ;)
@Zulf: robiło, a gram na rtx4070. Wyłączyłem MSAA a włączyłem DLAA (nie DLSS) i da się grać. W miarę stabilne 90fps'ów i wiele opcji nadałem na high. Dziwi mnie że mimo tego nadal nie mam efektów cząsteczkowych takich jak bryzgi wody spod kół czy piach, no ale może jeszcze nie zrobili.
@newerty za rok o tej porze pewnie to bedzie mialo rece i nogi. Prawego lusterka tez nie mam ;)
@Kruszetopy: bo ja wiem, mi w s2000 bardzo spoko się jeździ, już stała się moim ulubionym autem w ACE ;p Przez brak serwerów jeszcze nikomu nie udało się pojechać żadnym szybkim autem, więc też
@Zulf: trochę long shot, ale w wielu gram na UE4 pomaga wyłączenie w windowsie, w ustawieniach zabezpieczeń, opcji CFG (Control Flow Guard). Można dać wyjątek dla konkretnej aplikacji, więc nie trzeba tego wyłączać globalnie. Wiem, że nowe ACE nie jest już na UE, ale może tutaj też zadziała.