Wpis z mikrobloga

• 386
@wez_idz_sobie: i to jest niezła akcja cucokldy wkręciły i jeszcze bialorycerzy udają. Szkoda że nie zrobiłeś z siebie ofiary tylko oddałeś jej bo wiadomo u nas bez szans jak się babie odda. Chyba że to jakaś nowacopypasta
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: „niewiele myśląc jej oddałem i też dostała liścia” ULTRA SIGMA, szacun. Ogólnie, cholera, co to za miejsce piekielnicze, ja nie mogę, istne piekło, a ludzie to gnoje podłe . Osobiście, ja bym dokonał zemsty na tych typach, którzy to zaczęli.
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: trochę lipa że to w pracy jej oddałeś, bo wiadomo że może być dyscyplinarka. Czy na pewno nie gadałeś na nią nic? Bo aż trudno uwierzyć co to za imbecyle taki "psikus" wymyślili
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: bardzo dobrze zrobili nie bije się słabszych nieważne czy by to był nieporadny chłopaczek, kobieta, czy dziecko jeśli jesteś fizycznie silniejszy nie powinieneś bić takiej osoby. szczerze powinieneś sie cieszyć że na przewróceniu i dyscyplinarce się skończyło
  • Odpowiedz
  • 42
@wez_idz_sobie: macie tam związki zawodowe? Albo jakiś hr, cokolwiek żeby zgłosić co się o--------a? Weź tego tak nie zostawiaj, jak jesteś sigma żeby jebnąć jakiejś babie, to w tej kwestii też bądź i jazda z kołchozem
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie plusuję i współczuję, bo miałem identyczną sytuację, tylko nie w pracy a w gimbazie. Aż skończyło się u dyrektorki, ale ani oprawcy ani dziewczyna nie ponieśli absolutnie żadnych konsekwencji. Najgorsze że społeczeństwo kukoldów i simpów nieironicznie myśli, że robi dobrze, zawsze stając po stronie kobiety.
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: idź do lekarza I powiedz ze się ucho zatkało. Zaufaj mi, ta laska już pewnie jest u lekarza a kto wie może jakiś pozew się na Ciebie szykuje. W-------e z pracy to dopiero początek kłopotów
  • Odpowiedz