Wpis z mikrobloga

@xxguru85xx: No to fajnie ;) Pokaz warzenia staję się standardem na festiwalach czy festynach. Jeszcze jest czas, więc nic nie stoi na przeszkodzie się dogadać . Najlepsze są standardowe pytania widzów - kiedy będzie gotowe :D Ja bym chętnie się wybrał, lecz kawałek mam, oraz nie wiem jak będzie z czasem.
@browarPL: Jeśli chodzi o pokazy warzenia, to jak dla mnie nie jest to najlepszy pomysł na takich imprezach. Zawsze jestem postawiony przed wyborem albo pokaz warzenia albo coś tam innego. Na I FPR musiałem wybierać między wykładem Kopyra a pokazem warzenia. Także Pokazy powinny być osobną imprezą . Zresztą w Annopolu w zeszłym roku na jesieni mieliśmy 3 pokazy warzenia i było o niebo lepiej niż na pokazie festiwalowym. Grupa odbiorców
@xxguru85xx: Tu się poniekąd zgodzę. Uczestnicy festiwali zazwyczaj są nastawieni na wyrób gotowy, a nie jego powstawaniem. Ale zawsze kogoś może zaciekawić i wkręci się w te hobby ;) U nas teraz ma być pokaz warzenia na III Coolturalny Festiwalu Piwa. Ale to będzie na PŁ, więc wiadomo jak studenci raczej zareagują. Jeszcze z żywieniowki może ciekawić, a reszta, zobaczymy.
@xxguru85xx: Ja miałem okazję słuchać różnych wykładów. Można wiele się fajnych rzeczy dowiedzieć ;) Akurat Marka Suligi średnio mi przypadł, który już nie jest Wielkim Mistrzem. Dlatego Sulimar ma zmienić etykiety. Słyszałem, że ma być na festiwalu dr Andrzej Sadownik, ale nie wiem czy jest wymieniony.

Oczywiście jak bym mógł przybyć do Annopola to wcześniej dam znać ;)