Aktywne Wpisy
Treść została ukryta...
fishery +49
#smiesznypiesek #terrarystyka
Poznajcie Stefana, nowe zwierzaka Różowej.
Stefan jest młody, jeszcze urośnie.
Poznajcie Stefana, nowe zwierzaka Różowej.
Stefan jest młody, jeszcze urośnie.
źródło: signal-2025-09-03-09-53-52-313
Pobierz

Zna może ktoś jakieś sensowne ramy MTB single speed ?
Najlepiej w rozsądnej cenie i w miarę lekkie choć cudów nie oczekuje.
Geometrycznie też fajnie by były zwinne i krótkie a na ile jakiś wyprawowy muł co ledwo skręca.
Tak sobie szukam i nic znaleźć mogę...
#rower
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@Iifeform: ej bez przesady, na ali chyba da radę wyrwać za trzysta euro całkiem fajną ramę i jak piszesz nie ma co się pchać w ramę
Usunąłeś j-----u (przepraszam, że tak napisałem) posta, a straciłem 2 minuty życia na szukanie geometrii dla tego fat bike co zapostowałeś xD
Co do tych 18" mam świadomość, że to może być trochę krótko ale to mimo wszystko bardzo duży rower więc jak pan ogłoszeniodawca łaskawie się ponownie odezwie to pojadę zobaczyć. O rozmiar ramy się pytałem w
źródło: eyJidWNrZXQiOiJtZWRpYS5hZHNpbWcuY29tIiwia2V5IjoiODEwZDE2ZTRmZGVhZjk4MDU4ODdlMDA0NGJmMTUxM2NhZDk3MGNlMGJmYWU2ZGM5Nzc4YjI5ODYzNGYxMTE2OS5qcGciLCJvdXRwdXRGb3JtYXQiOiJqcGVnIiwiZWRpdHMiOnsicmVzaXplIjp7IndpZHRoIjo3MDAsIm
Pobierz@4x80:
Bo tak naprawdę nie chodzi o singla sensu syricte ale o przekładnie planetarna.
Więc jest mi potrzebny jakiś system napinania bo napinacze odpadają że względu właśnie na estetykę.
Fajnie by było mieć możliwość rozpięcia ramy ale znalazłem tylko poisona a one mają geo pod (wysoki) amortyzator to raz dwa, że
https://www.firstcomponents.com/eccentric-bottom-bracket/
źródło: eccentric-bottom-bracket-g210a
Pobierz@Iifeform: Przecież współczesne rowery MTB przyjmują opony 3'' więc co za różnica do 4''. Mam pod nosem plażę ze 20km czy więcej do jazdy w jedną stronę. Pojeżdżę sobie potem na lato sprzedam tylko jakoś kupić nie mogę bo koleś sie nie odzywa. :)
@Iifeform: ja tak zrobiłem i polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1737213774031
Pobierz