Aktywne Wpisy

Qurvinox +54
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +271
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: temp_file8271003345668301161
Pobierz"Nie ma bowiem nic ukrytego, co by nie wyszło na jaw, ani nic tajemnego, co by się nie stało wiadome" Łk 12,12
"mam teraz trzech klientów na to mieszkanie, za godzinę ma jeden dzwonić lepiej się Pan decyduj teraz!"
albo
"dla Pana wyjątkowa oferta nigdy tak nie robimy, ale dobrze patrzy Panu z oczu i chcemy oddać mieszkanie w dobre ręce - bonus komórka lokatorska gratis"
( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
To nie ukrywanie tylko "obniżenie widoczności elementów umowy o niższym poziomie istotności " ty deweloperosceptyku!
To literalnie Unit shaming!!!1
Era Internetu istnieje
PZFD wciąż w średniowieczu
Dostępność informacji na wyciągnięcie ręki
PZFD mówi ze ukrywanie cen nie jest ukryciem