Aktywne Wpisy

vladi_putin +407
#gielda
Jeden plus i dzwonię na support XTB że chciałbym zwrócić akcje które są na minusie bo jako konsument mam 14dni na to.
Jeden plus i dzwonię na support XTB że chciałbym zwrócić akcje które są na minusie bo jako konsument mam 14dni na to.

ihatepink +14
Szukam swojego pierwszego mieszkania. Do tej pory stać mnie było na wynajem, nawet w dość dobrych lokalizacjach, ale już 30+ wjechało i wypadałoby coś kupić właśnego (dotychczas jednak bałam się kredytu, że nie dźwignę, że mnie zwolnią - impostor syndrom który ni *uja nie pomaga w takich decyzjach).
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale

Dokładnie tak, były minister sprawiedliwości, prokurator generalny, a nie jest w stanie oznaczyć prawidłowego konta Nawrockiego na tt
źródło: IMG_3630
PobierzNiech Kwiatkowski wrzuci wezwanie jakie dostał
Ten gangus nie został skazany za sutenerstwo tylko za porwanie kogoś tam (ja wiem), ale Kwiatkowski utrzymywał, że gościa skazali za sutenerstwo, więc go pozwał i tyle
Sam pan Masiak w jednym z wywiadów przyznał, że został skazany i jego wyrok jest niezatarty, dlatego można mówić, iż jest przestępcą i kryminalistą, przy czym nie został skazany za sutenerstwo, ale za porwanie człowieka – przyznał senator.
To są jakieś twoje urojenia na temat
@politicalCaptain: problemem jest że wyszukiwarka twittera jest za przeproszeniem gówniania. Zwykle trzeba wyszukiwać nicku w google i potem kopiować do twittera.
skąd wiesz za co go pozwał?
Powodem ma być jeden z wywiadów, w którym Krzysztof Kwiatkowski wspomniał o kryminalnej przeszłości Wielkiego Bu oraz jego powiązań z kandydatem na prezydenta Karolem Nawrockim. To jednak nie powstrzymało senatora przed zaskakującym gestem! W studiu "Expressu Biedrzyckiej" pojawił się nie tylko z wydrukami pozwów, ale też z wielkim plakatem Wielkiego Bu.
Zapowiedział, że odpowie Masiakowi, iż dalej będzie mówił prawdę o tym, za co był skazany i o jego znajomości z Nawrockim. Wygłosił przy tym apel do Nawrockiego, żeby "wezwał swojego wieloletniego znajomego, dla którego jest autorytetem, żeby nie podejmował działań, które mogą być odbierane jako próba zastraszania, uciszania i próba ukrycia prawdy".
W maju 2024 r. kontrowersje wzbudziło zdjęcie, które Patryk Masiak zrobił sobie z