Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Która z tych dwóch kart może być bardziej cicha? ( ͡° ᴥ ͡°)
1. ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 6GB GDDR6
2. MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X E OC 6GB GDDR6
Jestem w zasadzie ograniczony do tych dwóch kart i bardziej pasuje MSI choć gdyby np. ASUS miałby być znacząco cichszy to mógłby być.
Po prostu miałem nadzieję, że może ktoś miał do czynienia z układami chłodzenia z tych kart na wyższych modelach i będzie w stanie coś powiedzieć. Bo miarodajnych testów na necie tych wynalazków prawie nie ma.
Wybrane przez Ciebie modele są bardzo podstawowe, mają bloki z aluminium bez ciepłowodów i cienkich finów. Jak w kartach starszych niż 10 lat. Miałem odpowiedniki 1660S MSI Ventus i nie były najcichsze. Ten Asus Dual niestety też konstrukcyjnie przypomina Ventusa więc może działać podobnie.
Będzie o połowę szybsza
źródło: temp_file4594176958681017666
Pobierzdo czego ta karat ma byc? bo to się głownie do wyświetlania pultpiu albo starych gier nadaje nawet w FHD.
do 20CM masz o wiele lepsze karty. lepsze wydajnościowo bo w kwestii opłacalności to też tak sobie.
https://pcpartpicker.com/products/video-card/#L=69000000,200000000&sort=-price&page=1
Stąd wybieram z tych dwóch modeli bo najlepiej wpisują