Aktywne Wpisy

nufdcvbt +11
#kiszak #elfickidokturnauk #drwalrebajlo
Krzysztof dzielnie walczy w imiΔ dobra wspΓ³lnego grifterΓ³w
Krzysztof dzielnie walczy w imiΔ dobra wspΓ³lnego grifterΓ³w
ΕΊrΓ³dΕo: Screenshot_20251127_010154_Facebook
Pobierz
lajsta77 +1
Ale mi siΔ spodobaΕa ta #gitaraelektryczna dziΕ w sklepie, jutro zamkniΔte al jak mi nie przejdzie to moΕΌliwe ΕΌe w piΔ
tek jΔ
ogram i wezmΔ :).
TrochΔ za duΕΌo na tych przeΕΔ cznikΓ³w i pokrΔteΕ, pewnie i tak nie bΔdΔ uΕΌywane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
TrochΔ za duΕΌo na tych przeΕΔ cznikΓ³w i pokrΔteΕ, pewnie i tak nie bΔdΔ uΕΌywane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_7809
Pobierz

#heheszki
ΕΊrΓ³dΕo: 1000025094
Pobierz@Mr_3nKi_
NiektΓ³rzy chcΔ dobrze, sΔ naiwni, majΔ dobre serca - jednak czasami przychodzi taki dzieΕ, w ktΓ³rym muszΔ upaΕΔ twardo na ziemie, aby poczuli rzeczywistoΕΔ.
@JonaszSynGrazyny: Mam nadzieje, ΕΌe rozumiesz. Sam jestem wstanie pomΓ³c, ale bez przesady i nie byle komu - trzeba wiedzieΔ kto potrzebuje, a kto naciΔ ga.
Jestem bardziej z tych fizycznych co poznajΔ dana osobΔ i prΓ³bujΔ pomΓ³c, a nie pomagajΔ komuΕ kto ma chorΔ gitarΔ na drugim koΕcu Εwiata.
@JonaszSynGrazyny: 830 000β¬ i ktoΕ ma to tego dostΔp?
Mam nadzieje, ΕΌe poszkodowana osoba ma sie dobrze i nie popeΕni tego samego bΕΔdu. Szkoda, ΕΌe takiej nie spotkaΕem na swej drodze - oddaΕbym pieniΔ dze i bym sie niΔ zajΔ Ε.