Wpis z mikrobloga

@Cinoski: Spokojnie Bożenko, jeszcze tylko Wykopki będą żartować o Berrytown i innych tego typu śmieszkach a potem szok i zdziwienie, że ich bańka nie zgadza się z realnym światem
  • Odpowiedz
@SombreroTaco137: nie, o tej gdzie konfa miała mieć 4% na eurowyborach i tej gdzie Komunistka z czarnym podniebieniem miała zmasakrować Trumpa nawet w Republikańskich stanach XD
Oraz Ogólnie Jaranie się Tuskiem jak pisory Kaczyńskim ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@conamirko: z memtzenem na 100%¯\(ツ)/¯ ale tak to jest jak się wystawia pacynkę wiplera
bardziej mi chodziło o bańkę w jakiej autor żyje ale rozumiem dla sekty atak na guru = partię polityczną oznacza od razu wroga = pisora xD
  • Odpowiedz
@Brutus66: no z tych pisiorow to trochę beka, ale też jeśli chodzi o poparcie dla pis to trochę inaczej wygląda sytuacja niż w konfederacji bo mają od lat 30%+ i nikogo nie zdziwi, choć wielu zasmuci, jak tym razem tez wbija wysoki wynik

Konfa jednak lubi się chwalić poparciem którego nigdy jeszcze nie mieli
  • Odpowiedz
@Brutus66: Jak to jest, że ja co wybory słyszę, że żyję w bańce i "konfederacja naprawdę ma 80% poparcia zobaczycie przy urnach". Jak tam idą sukcesy konfederusków do tej pory? Dobrze?
  • Odpowiedz
@spedytor15k: o tym właśnie mówiłem moi mili, sami widzicie, w głowie wyznawcy obrażanie twojej partii automatycznie uchodzi za tabu i bluźnierstwo następuje przypisanie do szuflady przeciwnicy trzeba z nimi walczyć
świetny przykład
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: ludzie mają pamięć złotej rybki, wczoraj mi typ z sekty uśmiechniętych pisał, że sondaże i na wykopie wszyscy pisali, że Trump wygra i gadam gupoty
tymczasem właśnie tak wyglada archiwum tagowe z tego okresu ¯\(ツ)/¯
polityczni sekciarze wszystko przyjmą, z dnia na dzień powiedzą, że w czarne jest białe
  • Odpowiedz
Podoba mi się ten wasz onanizm, przed wyborami w USA tak pisaliście :)))

@Cogito-sum: podoba mi się twój cherrypicking, przed każdymi wyborami konfa ma zawyżone sondaże, dlatego się regularnie r-----------a o próg xD
  • Odpowiedz