Wpis z mikrobloga

@Liquid_Snake: zanim się wypowiesz, to znajdz 5 sekund na dwa kliknięcia w google, żebyś potem nie p-------ł głupot. A to, że to są trupy, nie jest według ciebie faktem??

Na świcie, co roku wyrzucamy 1.3 mld ton jedzenia (FAO, 05.2011 r.). Stanowi to 1/3 ilości produkowanej żywności nadającej się do spożycia. W Europie marnuje się 89 mln ton żywności (Komisja Europejska, 04.2011 r.).

Chyba nie trudno sobie wyobrazić, że główną
  • Odpowiedz
@fiskar: ja wiem że się marnuje ale nic na to nie poradzisz, tak było jest i będzie bo nie widzę powodu dla koncernów, firm itp. żeby robić inaczej skoro i tak zarabiają, znajdź 5 sekund i pomyśl jak żałosne jest nazywanie tego w tak dramatyczny sposób, woli kalafior to niech sobie go w-------a i nie zagląda ludziom w talerze z głupimi gadkami o trupach.
  • Odpowiedz
@fiskar: wyrażając publiczną opinię w taki sposób że jej warzywka ok a moja wołowinka to trupy no to sorry ale żenada level 9000, ja nie zaglądam komus w talerz znaczy że nie obchodzi mnie co kto je a czego nie, to prywatna sprawa i takie opinie nie powinny się pojawiać, jedzenie to jedzenie a nie pieprzenie o trupach, najpierw kurczak jest żywy i fajny, możesz go sobie pogłaskać, później jest
  • Odpowiedz