Aktywne Wpisy

gonzo91 +79
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +124
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

Nie jestem jakiś wrażliwy i nie chce się wszystkiego czepiać czy może jednak bagatelizuje te ryzyko?
Na pewno każda nieruchomość to inna historia, stąd moje pytanie do was - jakie są wasze doświadczenia
#nieruchomosci #mieszkanie
Im wyżej tym lepiej. Jak jest 40C to co za różnica na którym piętrze. Klomatyzacja to i tak must have.
Wysoko będziesz dalej od hałasów ulicy i smrodu spalin. Nikt Ci nie będzie hałasował nad tobą.
Nie wierz w to, że jak jest ciepło to na
minusy: winda na 10 piętro jedzie najdłużej, zbieganie na dół też trwa. W razie awarii windy trzeba wejść - ale to się zdarza raz w roku/raz na kilka lat. Wiele
@d3spero @Radziey @Zabi96 @aloucie @Flutter_M_Shydale @Tytanowy @Gieraryhir @karokrakow @Fermiol @GOHAN @Poldek0000 @d3spero
Tylko ostatnie piętro
@grastanislaw: Klimatyzacją możesz się dogrzewać i nie kosztuje to 200zł miesięcznie. Moim życiową tragedią było wybrać 50m w Warszawie zamiast 75m na ostatnim piętrze +100m tarasu pod warszawą (za ten sam hajs....). Ostatecznie pocieszam się tym, że miałem już podpisaną umowę przedwstępną z deweloperem i złożone
Mniej osób przechodzi obok Twoich drzwi czy w ogóle kręci się pod drzwiami, nikt Ci nie chodzi po głowie. Możesz mieć lepsze widoki z okien, bezpieczniej pod względem że ktoś Ci się włamie przez okno, czy wybije szybę.
W zależności od lokalizacji niżej położone mieszkania mogą w ogóle nie widzieć słońca lub mają je krótko.