Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: no niestety taka prawda. Nie ma co w tym wieku szukać baby, szkoda czasu. Za to jak hajs będzie to baba sama się może przykleić i od razu będzie z góry wiadomo o co jej chodzi (co nie znaczy, że chłop musi jej o tym wprost mówić). Wykorzystać i zostawić :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
kulturalny-znawca-78:

wiele relacji jest interesownych

WSZYSTKIE relacje są interesowne. Faceci są zainteresowani urodą, a kobiety poczuciem bezpieczeństwa, prawda stara jak świat i nie ma się o co obrażać. Niech obie płcie to przyjmą do wiadomości i się z tym pogodzą to wszystkim będzie lepiej. Przestańcie mieć do kobiet pretensje że mają instynkt poszukiwania bezpieczeństwa, bo sami macie instynkt pociągu do ładnych.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-kreator-68:

Dopiero wtedy dociera że wiele relacji jest interesownych a ludzie nie zawsze są mili i po prostu świat pójdzie do przodu bez ciebie i nie poczeka.

@mirko_anonim: jak to do ciebie dotarlo po 30stce to dziwisz sie, ze lepiej zebys nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyrozumiały-wizjoner-50: Relacje są tak interesowne, jak interesownymi sam je uczynisz. 50/50 masz wkład w nie.

Z wczesną kasą nie chodzi o kasę, tylko o efekt kuli śnieżnej: szybciej (a więc na dłużej) możesz zainwestować, masz więcej doświadczenia zawodowego i więcej znajomości (tak, nie mam tu na myśli rzucania studiów na rzecz nadgodzin za minimalną!).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyrafinowany-wizjoner-34: @kulturalny-znawca-78: nie do końca wszystkie. Niektórzy relacje traktują wyłącznie interesownie, kleją się jakby zależało, ale gdy znajdą lepszy model to ucinają kontakt, byłego mają gdzieś. A inni jednak widzą w relacji coś więcej i nawet gdy nie wyjdzie to jakiś kontakt zostaje, mimo że z relacji interesu już nie zrobią.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Po pierwsze- tinder skończył się w jakimś 2017 roku, a nawet wcześniej jak wprowadzili opłaty.
Po drugie jak masz hajs i jesteś samotny, że nie masz tego hajsu z kim wydawać to jest lipa.
Poleciałbyś na jakieś egzotyczne wakacje, ale samemu się odechciewa. Jak są dobrzy kumple jeszcze to jakoś można funkcjonować i copować do czasu, ale z wiekiem wszystko się nudzi o obojętnieje.
  • Odpowiedz
dochodzi do wniosku że ten cały #tinder to ściek, na żywo idzie nie idzie nikogo poznać, niektórzy znajomi się nawet rozwodzą - więc po co się uganiać, tracić nerwy, pajacować, tracić czas i w sumie to bycie samemu jest spoko.

@mirko_anonim: ale jak to samo stwierdzi chłopak w wieku 16-20 albo facet od 21 do max 25 to znaczy, że jest incelem i życia nie zna xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
elastyczny-fanatyk-75: Wydaje mi się niestety, że takie podejście jest właściwe tylko dla nieatrakcyjnych mężczyzn (chodzi o brak wyglądu, osobowości, zaradności, statusu społecznego). Atrakcyjni, wartościowi i tacy po prostu fajnie mężczyźni nie mają problemów ze związkami , znajdują kobiety na swoim poziomie i ich relacja jest satysfakcjonująca. Nigdy nie spotkałam mężczyzny, który musiałby rezygnować z kobiety dla rozwoju osobistego. Zazwyczaj ogarnia jedno i drugie. Nawet jak czytam z zainteresowaniem komentarze na mediach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ehh nie mówiłem o sobie, mam na myśli osoby, które właśnie mają problem z podjęciem decyzji i potrzebują pomocy. Debil jesteś po prostu skoro tego nie rozumiesz. Nie chodzi o to, żeby "mama wybrała ubranie" tylko o doradzenie, nabycie większej pewności siebie, konsultacje, a nie wszystko wiecznie samemu i obwinianie się za złe decyzje też samemu. W grupie raźniej, rozumiesz?
  • Odpowiedz