Wpis z mikrobloga

Zechciej zaktualizować windowsa do najnowszej wersji 24H2

Instalator aktualizacji zacina się na 0%.

Postanawiasz ściągnąć Asystenta Instalacji żeby zrobić to ręcznie.

Angielskojęzyczna wersja strony microsoftu nie pozwala Ci pobrać asystenta. Wchodzisz na stronę Polską. Ściągasz go.

Asystent Instalacji każe Ci ściągnąć program do sprawdzania zgodności sprzętu.

Co dalej, #microsof Mam ściągnąć instalator asystenta do sprawdzania zgodności instalacji instalatora? ()

#windows #komputery #heheszki
SystemHalted2_0 - >Zechciej zaktualizować windowsa do najnowszej wersji 24H2
Instalat...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SystemHalted2_0 nie no - zgodnie z instrukcją. Między 23H2 a 24H2 są pewne różnice w kernelu które wymagają odpowiedniego hardware. Sprawdzasz kondycję komputera a potem jeżeli wsio będzie git to będziesz mógł zainstalować 24H2.
@23kulpamens albo ludzie ceniący swój czas na więcej niż 0 zł
  • Odpowiedz
@jakuba94: obecnie instaluje ludziom nie technicznym Zorin OS i mnie po rękach całują, że wygodniejszy od Windowsa i nie wyłącza się w losowych momentach, żadnych problemów ze sterownikami, a z windowsem, jak u Ciebie
  • Odpowiedz
@23kulpamens ehhh czy Ci ludzie są teraz z nami w pokoju? XD Zakończmy to tu bo nie chce mi się spędzać wolnej niedzieli na rozmawianiu o wyższości Windowsa nad jakimkolwiek linuxem. Powodzenia w życiu freewarowcu :)
  • Odpowiedz
@jakuba94: serio pisze, może mój wcześniejszy wpis zabrzmiał jakbym chciał się wywyższać. Sam byłem zaskoczony jak nawet swojej babce zainstalowałem zorina i jest zadowolona, a windą ciągle miała problemy albo musiałem coś przy kompie grzebać, z Linuxem od pół roku spokój
  • Odpowiedz