Aktywne Wpisy
kopilop +26
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliΕa siΔ na thermomixa. UwaΕΌam ΕΌe lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytΕumaczyΔ kobiecie?
ChciaΕem kupiΔ jej na 30stke lidlomixa ale nie chcΔ pΓ³ΕΊniej sΕyszeΔ narzekania
Moja kobieta napaliΕa siΔ na thermomixa. UwaΕΌam ΕΌe lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytΕumaczyΔ kobiecie?
ChciaΕem kupiΔ jej na 30stke lidlomixa ale nie chcΔ pΓ³ΕΊniej sΕyszeΔ narzekania
jestemtakizmeczony +488
Codziennie w Polsce 13 osΓ³b nie chce juΕΌ dΕuΕΌej ΕΌyΔ. 11 z nich to mΔΕΌczyΕΊni. Od pΓ³Εnocy wylogowaΕo siΔ juΕΌ szeΕcioro. Do koΕca dnia bΔdzie ich drugie tyle.
Nie zginΔli w wypadku, nie zabraΕa ich choroba. To byΕo ich ostatnie "mam doΕΔ", ostateczne "nie dajΔ rady".
Za kaΕΌdΔ z tych liczb ktoΕ pΕakaΕ. Albo nie miaΕ juΕΌ siΕ pΕakaΔ. Nie kaΕΌdy krzyk sΕychaΔ, nie kaΕΌdΔ pustkΔ widaΔ.
#depresja #samobojstwo
Nie zginΔli w wypadku, nie zabraΕa ich choroba. To byΕo ich ostatnie "mam doΕΔ", ostateczne "nie dajΔ rady".
Za kaΕΌdΔ z tych liczb ktoΕ pΕakaΕ. Albo nie miaΕ juΕΌ siΕ pΕakaΔ. Nie kaΕΌdy krzyk sΕychaΔ, nie kaΕΌdΔ pustkΔ widaΔ.
#depresja #samobojstwo
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz

Hej Mirko! π
Czas na dawkΔ statystyk #nocnazmiana z https://mirko.space π
π Najbardziej plusowani (wpisy i komentarze)
1οΈβ£ @wfyokyga - 893 π
2οΈβ£ @Krecenieworatoprzyjemnoscsroga - 750 π₯
3οΈβ£ @szzzzzz - 736 π₯
4οΈβ£ @mickpl - 724 π
5οΈβ£ @bizzi0801 - 524 π
π Najaktywniejsi autorzy wpisΓ³w
1οΈβ£ @Corvus_Frugilagus - 73 π
2οΈβ£ @ProstyHuop - 70 π₯
3οΈβ£ @wfyokyga - 56 π₯
4οΈβ£ @skrogg - 33 π
5οΈβ£ @czasnawybory666 - 32 π
π¬ Najaktywniejsi komentatorzy
1οΈβ£ @eaxata - 65 π
2οΈβ£ @Marek_Tempe - 45 π₯
3οΈβ£ @Corvus_Frugilagus - 41 π₯
4οΈβ£ @DEWASTATOR_TM - 40 π
5οΈβ£ @Zwierz33 - 36 π
Te (i juΕΌ niebawem wiele innych) statystyk moΕΌesz niemal w #realtime ΕledziΔ na https://mirko.space π
Do zobaczenia dzisiaj o 16:30 na podsumowaniu #dziennazmiana! βοΈ
Wasze feature requesty realizujemy w pierwszej kolejnosci, #piszpriv
#wykop #statystyki #glupiewykopowezabawy #mirkospace #gwiazdymirko
Nie chcesz widzieΔ tych postΓ³w? Dodaj tag #mirkospacedailyupdate na czarnΔ listΔ.