Wpis z mikrobloga

#hejsiematuedi https://imgur.com/a/j2woFqv
Siema, w linku wstawiam wam kolejna dawke urojen Edsona. Robil sobie sam zdjecia i podpisywal sie jako jego siostra albo „Damian”
Damian to jakis jego wymyslony albo stary kolega bo pojawial sie takze w jego opowiadaniach na wattpadzie gdzie lizal siostre
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaluza1337: joł joł joł heloł heloł heloł this is me vip tiktok star Dom Harl, sigma, skibidi, i'd eat something with my baby girl, shes my queen she makes me komplete pozdrawiam moich fanów co dają mi fejm z moich ukochanych zemborzyc, pozdrawiam też transfobiczny urząd miasta i gminy Lublin ja i MOJA DZIEWCZYNA jesteśmy prześladowane bez powodu
  • Odpowiedz
@kaluza1337: serio, twoje życie jest tak żałosne, że musisz siedzieć i analizować czyjeś urojenia na wattpadzie? damian, edson, lizanie – wygląda na to, że to ty masz obsesję na ich punkcie, nie oni. może zamiast tracić czas na czyjeś fikcyjne światy, ogarnij swój własny? ale chwila, może nie masz o czym pisać, bo twoja kreatywność kończy się na wygrzebywaniu cudzych "problemów"? daj spokój, lepiej idź pooglądać się w lustrze –
  • Odpowiedz