Wpis z mikrobloga

Wiecie, że na Owsiaka hejtów by nie było gdyby zajmował się tylko tym czym ma się zajmować prawda? A nie wtrącał się do polityki czy występował w mediach typu #tvn24 i wypowiadał się na tematy które nie dotyczą #wosp Przecież pomaganie dzieciom to piękna sprawa. Wiadomo, że pan Jerzy też człowiekiem jest i jak każdy ma swoje poglądy. Ale jest osobą publiczną i czasem nie warto się wychylać poza tym słowa takiego człowieka mają podwójną moc
#polityka #lewackalogika #przemyslenia
PS Tak samo myślę, że apolityczni powinni być aktorzy czy piosenkarze
F.....L - Wiecie, że na Owsiaka hejtów by nie było gdyby zajmował się tylko tym czym ...

źródło: images

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FrizPL: mi to szczerze mówiąc wszystko jedno. Sprzęty kupowane przez WOŚP nie odmawiają pomocy dzieciom wyborców PiS.
Nie widzę powodu, dla którego sam organizator tych zbiórek miałby być apolityczny.
  • Odpowiedz
Ale jest osobom publiczną i czasem nie warto się wychylać poza tym słowa takiego człowieka mają podwójną moc

@FrizPL:
1. *osobą
2. Nie podałeś żadnego argumentu za tym, by osoby publiczne były apolityczne. Dla mnie to jest okradanie ich z charakteru i prawa do wolności wypowiedzi.
Oczywiście nie zawsze to wychodzi im i popieranych przez nich politykom na dobre, czego przykładem niedawna katastrofa Kamali, ale to dalej nie jest argument.
  • Odpowiedz
Dla mnie to jest okradanie ich z charakteru

@thority: Osoby takie same się mieszają bo
wiele z nich mówi, że dawniej walczyły z komuną a dziś wspierają partię które są spadkobiercami dawnej komuny
Więc jaki to jest charakter?xD
  • Odpowiedz
@FrizPL nie wydaje mi się. owsiak był hejtowany przez kościół od początku, nawet gdy nie wiadomo było jakie ma poglądy bo w politykę się nie angażował. głównie dlatego, że rozbił monopol caritasu (i miał lepsze wyniki).

nawet zwykły slogan "róbta co chceta" kościół przedstawiał jako namawianie do rozpusty i anarchii
  • Odpowiedz
@FrizPL

Wiecie, że na Owsiaka hejtów by nie było gdyby zajmował się tylko tym czym ma się zajmować prawda?

Przecież ten hejt jest już od ponad 20 lat nakręcany przez wszelkie bogobojno - ojczyźniane środowiska związane z Radiem Maryja, PiS, Solidarną Polską, Młodzieżą Wszechpolska i resztą tego brunatnego gówna z gwoździem w mózgu, więc o czym my w ogóle mówimy xd
  • Odpowiedz
Wiecie, że na Owsiaka hejtów by nie było gdyby zajmował się tylko tym czym ma się zajmować prawda?

@FrizPL: były, zawsze były hejty, bo ośmiela się pokazywać że istnieje dobroczynność bez kościoła
  • Odpowiedz

@FrizPL: Czyli siedzenie cicho, nie występowanie w TV (bo w sumie po co? Prawda?) i klaskanie z radości jak władza j---e WOŚP od rana do wieczora? PiS j---ł Owsiaka w swoim stylu.

Dodatkowo ważna kwestia.
KACZYŃSKI JEST ZWOLENNIKIEM OWSIAKA
  • Odpowiedz
@FrizPL
Dokładnie tak jak pisze @PotwornyKogut Owsiak najpierw byl hejtownay przez Kościół i pis a pozniej sia zaangażował politycznie. Sami go stworzyli.

Kto pamieta serduszka zamazane na tvp? Ktory to byl rok? Na pewno przed kampania 2023 gdzie Owsiaka postawił bilbordy.
  • Odpowiedz