@ggs-hg: nie wiem jak inne "baby", ale moja żona ma normalnie jeden ręcznik i co najwyżej drugi na włosy jak umyje. Dlaczego nie wiem co można by robić z dwoma pozostałymi. Przelecieć podłogę i szyby w samochodzie?
@Afrobiker: nie rozumiem motywu kilku ręczników. Jeśli wychodzisz z prysznica to jesteś CALY czysty. Więc każda cześć twojego ciała powinna być na tym samym poziomie czystości. Chyba że wychodzac się zesrasz to wtedy faktycznie 2 by się przydały. ( ͡°͜ʖ͡°)
@resuf: Wydaje mi się, że część jest bardzo delikatna i je wszystko obrzydza i zachowują się jak islamski fundamentalista który nie dotyka rzeczy brudnych czystymi rękoma i na odwrót.
@matu: ja potrzebuje 2 ręczniki - jeden na włosy żeby nie kapały a drugi na ciało.
A jak ręczniki są małe a w łazience jest zimno to umiałabym sobie wyobrazić jak użyć 3 - bo wtedy ciało nie będzie opatulone jednym małym ręcznikiem więc chciałabym jeden owinąć wokół pasa a drugi zarzucić na górną część ciała.
Więc to nie chodzi o higienę tylko ubranie się w ręczniki jak jest zimno
@matu widzisz jedni używają ręcznika do mycia a drudzy do usuwania nadmiaru wody z ciała po kąpieli. Nie chcę wskazywać palcem ale jedna z tych grup to straszni syfiarze ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Jeśli wychodzisz z prysznica to jesteś CALY czysty. Więc każda cześć twojego ciała powinna być na tym samym poziomie czystości.
@matu: Umyj się, potem wyczyść sobie rowa ręcznikiem i go poliż, dowiesz się jak to jesteś cały na tym samym poziomie czystości xD Potem macie te ryje zapryszczone jak nastolatek.
nie rozumiem motywu kilku ręczników. Jeśli wychodzisz z prysznica to jesteś CALY czysty. Więc każda cześć twojego ciała powinna być na tym samym poziomie czystości. Chyba że wychodzac się zesrasz to wtedy faktycznie 2 by się przydały. ( ͡°͜ʖ͡°)
@matu: z jednej strony tak, ale z drugiej strony, Jeżeli pierwsze wytrzesz rowa, a potem będziesz wycierał twarz, No to zawsze trochę śmierdzi xd
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
źródło: temp_file5823256249987394062
PobierzA jak ręczniki są małe a w łazience jest zimno to umiałabym sobie wyobrazić jak użyć 3 - bo wtedy ciało nie będzie opatulone jednym małym ręcznikiem więc chciałabym jeden owinąć wokół pasa a drugi zarzucić na górną część ciała.
Więc to nie chodzi o higienę tylko ubranie się w ręczniki jak jest zimno
@matu: Umyj się, potem wyczyść sobie rowa ręcznikiem i go poliż, dowiesz się jak to jesteś cały na tym samym poziomie czystości xD Potem macie te ryje zapryszczone jak nastolatek.
A strona resetuje się co mycie
@matu: Chyba że jesteś ulańcem i nie sięgasz tam i ówdzie to nie do końca jesteś "czysty".¯\(ツ)/¯
@matu: z jednej strony tak, ale z drugiej strony, Jeżeli pierwsze wytrzesz rowa, a potem będziesz wycierał twarz, No to zawsze trochę śmierdzi xd