Aktywne Wpisy

xionacz +44
YouTube kończy dzisiaj 20 lat.
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki

źródło: temp_file5478266382550372562
Pobierz
new-object +655
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie

źródło: image
Pobierz
#izrael #polska #tusk #polityka #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@Filipterka25: Izrael to ma nas w dupie. Widzą, ze mając za sobą Trumpa mogą wszystko.
@kuba-rozpruwa: A mnie obchodzi, bo ruskie czołgami i b-----i szybującymi trzeci rok niszczą Ukrainą tuz za naszą granicą, a my jesteśmy następni w kolejce. Podoba ci się to czy nie, za chwilę władze w USA, naszym być albo nie być, przejmuje skrajnie proizraelski, nieprzewidalny klaun Trump. I moim zdaniem przede wszystkim stąd taka, a nie inna sytuacja.
Odniesiesz się do reszty wpisu? Ja się z tobą oczywiście zgadzam że to człowiek niebezpieczny
To umacnia propagandową pozycję Rosji, a nawet Węgier w sprawie Romanowskiego.
Takie aresztowanie to afera na cały świat - wszystkie media by o tym pisały. Postsowiecki kraj którego mieszkańcy żyją poniżej średniej unijnej postanowił udawać potęgę i skłócił się z Izraelem i USA (które go bardzo silnie wspiera) w sprawie w której zawsze jest na przegranej pozycji.
Gdzie
@Kagernak: Ale tak chyba jest
nasz interes narodowy to nie robić interesu z ludźmi którzy prowadzą wobec nas wrogą politykę. nie mamy nawet ambasadora w izraelu, a wszelkie inicjatywy są przez nich torpedowane bo jak z usa będzie mniej dla nas, to więcej dla nich. dobrą politykę trzeba było uprawiać od 2004 roku razem z francuzami i wstawić się za nimi kiedy narzekali na iraki, afganistany i inne
@zawodowykremowkarz: i twoim zdaniem to jest powód żeby iść z nimi "na wojnę" zamiast starać się naprawiać relacje. Idealnie polskie myślenie z czasów sanacji
DEJ DEJ MNIE SIEM NALEŻY