Aktywne Wpisy

jmuhha +10
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +2
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

@stepienz13posterunku: no spoko. Ciekawe ilu takich czterdziestoletnich singli zakłada rodzinę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikt nie ma prawa narzucać komuś swoich upodobań i mieć za złe
O dziękuję, nie znałam krytyki tych badań. Tak to jest rzucać argumentami, w które się nie zagłębiło. Na szczęście w dyskusji można przerzucać się racjami, ale też dać się wyprowadzić z błędu. ;) Przyznam, że sił mi dzisiaj brak na zagłębianie się w ten temat, ale dalej podtrzymuję, że bycie singlem jest lepsze niż bycie w związku z kimś, kto ci nie odpowiada. I że związek ma być uzupełnieniem
To dlaczego tak mało się widuje takich 35 latków z dekadę młodszymi? Rozejrzyj się gdziekolwiek i miażdżąca większość 35 latków jest z rówieśniczkami +/- 2-3 lata. Przedawkowałeś czerwone piguły, spodobała ci się
I czym się zajmujesz życiowo jeśli to nie tajemnica?
nie wiem, do którego mirkoanomina pytanie, ale op i rozważny-zwycięzca-67 to chyba mężczyźni, wiec odpiszę jako przemyślany-mentalist-88 i doświadczony-kolekcjoner-39, bo oba to ja xD
U mnie akurat wynika to z tego, że zawsze byłam wycofana i baaardzo nieśmiała względem mężczyzn (dalej jestem chorobliwe nieśmiała i zakłopotana przy mężczyźnie, który mi się podoba). Nie jestem też jakoś szczególnie atrakcyjna i jestem introwertyczna i aby poczuć się naprawdę swobodnie przy kimś
@mirko_anonim: myslę, że takie iz stać cię na samodzielne życie i uwicie sobie gniazdka w swojej piwnicy.