Aktywne Wpisy

ZdarzaSie +8
Plus wariatki, z którymi nikt nie wytrzymuje dłużej niż miesiąc
źródło: temp_file493829360834886724
Pobierz
LUDZIE!!!
Czy wy jesteście normalni??
shakowano insta i X Melanie Trump a wykres tego scamu wygląda ultra scamersko, jak typowy rugpull a wy wierzycie, ze trump i melanie naprawdę zrobili memecoiny?
Jesteśćie
Czy wy jesteście normalni??
shakowano insta i X Melanie Trump a wykres tego scamu wygląda ultra scamersko, jak typowy rugpull a wy wierzycie, ze trump i melanie naprawdę zrobili memecoiny?
Jesteśćie
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-20 011538
Pobierz

https://www.vgchartz.com/article/463534/ps5-pro-boosts-ps5-sales-to-over-4m-worldwide-hardware-estimates-for-november-2024/
W Eu ps5 ponad 10x lepiej się sprzedało niż xbox xD Nie dziwie się że powoli wycofują. Totalna kompromitacja xbox i gamepass.
Jak 2 czy 3 lata temu kupowałem w Szwajcarii X'a to w żadnym sklepie nie można było go dostać, były same ps5, ba nawet ps4 było łatwiej dostać w sklepach stacjonarnych.
Odpuścili już dawno i chyba rzucą wszystko na rzecz gry w chmurze, z tym że to się po prostu nie uda.
Na zachodzie jest jeszcze gorzej, jak w Polsce w takim
@Afrobiker podziwiam Cię że nadal grasz na ps4 pro. Za Chiny bym nie wrócił do tej konsoli.
@qmato psss, a może na konsoli gra się we wszystkie gry, nie tylko eksluzywy.
@Afrobiker też miałem chyba na premierę lub tuż po, mimo wszystko jest odczuwalna różnica jeśli chodzi o użytkowanie.
Oba GoWy i tlou 2.
Najbardziej boli mnie to że trzymałem konsole na sofcie 10.xx, a tydzień po sprzedaży wyszedł exploit który pozwalał je przerobić. Już nawet ten odrzutowiec by mi nie przeszkadzał.
Komentarz usunięty przez autora