Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +553
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

phantom-love +204
Niesamowite jaką ruscy przykladają uwagę, żeby tworzyć pierdyliard profili i wstawiać wszędzie praktycznie ten sam tekst
D--a to już im się pali z każdej strony
D--a to już im się pali z każdej strony
źródło: Screenshot_20251110_065209_Facebook
Pobierz

Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Nie inaczej jest z siódmą edycją wykoPAKI. Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie, kreatywność i serce włożone w tworzenie prezentów. Wasze paczki dotarły do najdalszych zakątków kraju, dając radość ponad 350 Mirkom i Mirabelkom.
W tym roku w zabawie udział wzięło 365 osób. Niestety, nie obyło się bez kilku potknięć. Na Ścianie Wstydu pojawiło się 9 osób, które nie przygotowały paczek, spełniających wymagania zabawy, w tym jedna, która choć sama otrzymała paczkę, nie nadała swojej. Choć oficjalnie zabawa dobiegła końca, wciąż w przygotowaniu jest ostatnia paczka, która dzięki zaangażowaniu wolontariusza, niebawem uszczęśliwi ostatniego już uczestnika. W związku z tym mamy nadzieję, że Ściana Chwały niebawem powiększy się o nowego uczestnika.
Na pewno zastanawiacie się, jaki był w tym roku najpopularniejszy rozmiar skarpet, wśród uczestników. Okazuje się, że był to rozmiar 43. Chcecie innych ciekawostek? Proszę bardzo!
- 21 uczestników brało udział we wszystkich edycjach zabawy, z czego 2 osoby przeszły wszystkie weryfikacje w każdej edycji za pierwszym razem
- 43 osoby zadeklarowały chęć zostania wolontariuszami, jednak 3 z nich nie przygotowały paczki nawet dla swojej pary
- najaktywniejsza para wymieniła między sobą 230 anonimowych wiadomości
- rekord prób weryfikacji paczki wynosi 4 i należy do uczestnika, który finalnie znalazł się na Ścianie Wstydu
- najodleglejsze Paczkomaty w każdym kierunku, do których trafiły Wasze paczki znalazły się w Wejherowie, Terespolu, Kościelisku i Szczecinie
- żadna paczka w tym roku nie została przekazana osobiście
- najpopularniejszym Paczkomatem tej edycji był wrocławski automat WRO195M
Tradycyjnie już, przygotowaliśmy infografikę ze statystykami tej edycji, którą w pełnym rozmiarze znajdziecie tutaj.
Dziękujemy Wam za kolejne wspólnie spędzone Święta.
Do zobaczenia w listopadzie w kolejnej edycji wykoPAKI!
#wykopaka
źródło: 693b2aa5d4854f85
PobierzPewnie @Wrrronika xD
źródło: obraz_2025-01-06_140733328
Pobierz@wykoPAKA: (-‸ლ)
Ja to w jednej wiadomości piszę szereg informacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale może byłam w topce ile łącznie trwała rozmowa, pomiędzy 1 a ostatnią wiadomością xD
Omnomnom dane
@Wrrronika: zgadza się, macie z Twoim odbiorcą pierwsze miejsce pod tym względem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@wykoPAKA: xD
Kiedy to jedno zdjęcie bez kartki weryfikacyjnej ciągnie się za Tobą przez lata ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak co roku świetna robota, chapeau bas za ostanizację na najwyższym poziomie! Jesteście najlepsi! ♥
@Barneyeos
@wykoPAKA: "Zdolni, ale leniwi"... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To chyba o mnie ( ͝° ͜ʖ͡°)ᕤ
@Paputka: a no 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@chybaDapi to chyba też o mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@FHA96: otóż nie tym razem ( ͡º ͜ʖ͡º)