Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 23
@KIaudiuszeq: on sie na swoim multikoncie juz przyznal ze jest ruskiem. Dzisiaj caly dzien walczyl o najlepsze fikolki dla rosji a potem napisał ze podarł paszport na znak protestu aneksji krymu xD chyba protestował że ukraina całkiem się nie poddała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@robertkk no tylko oprócz ludzi których aktywność jest skupiona wyłącznie na antyukraińskich treściach są osoby co raz na jakiś czas napiszą coś co nie jest 100% zgodne z linią Kijowa i to wystarczy żeby zostać na wykopie zwyzywanym od płatnych trolli, onuc itp

mi na poprzednim koncie życzyli śmierci za napisanie że Rosjanie to ludzie albo za wpisy takie jak ten
  • Odpowiedz
Oj Robercik, ciebie najbardziej boli to, że ta moja "antyukraińska propaganda" pochodzi najczęściej z największych portali informacyjnych Ukrainy xDDD. Albo z wypowiedzi Zełeńskiego czy innych ukraińskich antypolsko nastawionych polityków. A jak już wielokrotnie pisałem wcześniej, najwięcej złego w stosunkach polsko-ukraińskich nie zrobiła Rosja, tylko właśnie sama Ukraina, która nie potrafi zrozumieć tego, że jakieś inne państwo może dbać o interesy własne, a nie Ukrainy.
  • Odpowiedz
no tylko oprócz ludzi których aktywność jest skupiona wyłącznie na antyukraińskich treściach są osoby co raz na jakiś czas napiszą coś co nie jest 100% zgodne z linią Kijowa i to wystarczy żeby zostać na wykopie zwyzywanym od płatnych trolli, onuc itp

@notakjakbytotalnie_: Wystarczy ze ktos jest rosjaninem i jego zdanie obchodzi mnie mniej niz uwalona gownem muszla klozetowa u mnie w kolchozie.
Tacy ludzie maja bias i powinni spieprzac
  • Odpowiedz
  • 15
A jak już wielokrotnie pisałem wcześniej, najwięcej złego w stosunkach polsko-ukraińskich nie zrobiła Rosja

@Szinako: oczywiście że zrobiła, usun konto. Na szczescie polowa ukraińców jest ogarnięta i nie dała się ruskiej propagandzie

A jak już wielokrotnie pisałem wcześniej

co do tego to możemy zrobić jak ja już wielokrotnie pisałem i usuwac ci komentarze bo miales mnie odblokowac w okreslonym terminie
robertkk - >A jak już wielokrotnie pisałem wcześniej, najwięcej złego w stosunkach po...

źródło: nfsnfsnsfnfsnsf

Pobierz
  • Odpowiedz
99% osób które są na wykopie wyszywane od rosyjskich trolli nie jest Rosjanami

@notakjakbytotalnie_: To dlaczego boldupia o obrazanie rasyji, putina itp?
Normalny Polak serio daje 2fuks about obrazanie tego gownokraju i ich gownorezimu i oligarchii? Od kiedy?
  • Odpowiedz
z tego samego powodu co Polacy "boldupią" o obrażanie Hiszpanów albo Brazylijczyków, a hetero o obrażanie gejów

@notakjakbytotalnie_: ????
Przeciez rosja to najwiekszy wrog historyczny naszego kraju, serio to porownujesz z Brazylijczykami? XDDD
Niezle odklejony ruski troll
  • Odpowiedz
to nie jest powód żeby dehumanizować Rosjan i cieszyć się ze śmierci przypadkowych Rosjan którzy z wojną nie mają nic wspólnego

@notakjakbytotalnie_: To jest powod zeby dehumanizowac r000sjan jak najbardziej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za to co zrobili i robia nadal to powinni odpowiedziec.
  • Odpowiedz
@KIaudiuszeq i to jest twoim zdaniem myślenie zachodnie? Najpiękniejszym przejawem działania cywilizacji zachodniej są dla mnie procesy norymberskie, gdzie po wszystkich zbrodniach jakie popełnili Niemcy, zachód nie wprowadzał odpowiedzialności zbiorowej, nie działał według logiki zwycięscy, który może zrobić z pokonanym co chciał, tylko osądzał każdego według jego czynów

szkoda że ty i to od podobnie jesteście całkowitym zaprzeczeniem wszystkiego co cywilizacji europejskiej piękne
  • Odpowiedz