- Nie godzę się na politykę "ciepłej wody w kranie" i podwyżek podatków - mówił Jarosław Gowin kilka tygodni temu. Sejmowe głosowania wskazują jednak, że były minister sprawiedliwości wiele razy przyłożył rękę do rozwiązań, które dziś krytykuje.
@betonkomorkowy: Nie mów mi co mam robić. Sam sobie wklej.
Gowin zrobił deregulacje. Chwała mu za to. Tyle, że JKM chce deregulacji większej ilości zawodów, więc jeśli się zgadzasz z Gowinem, że dobrze zrobił, to nie możesz się nie zgodzić z JKM...
Tyle, że JKM chce deregulacji większej ilości zawodów, więc jeśli się zgadzasz z Gowinem, że dobrze zrobił, to nie możesz się nie zgodzić z JKM...
@h3lloya: jeżeli zgadzasz się z tym, że herbata z łyżeczką cukru smakuje lepiej, to musisz się zgodzić, że herbata z 10 łyżeczkami cukru jest jeszcze lepsza?
@h3lloya: Co to znaczy większej ilości? To nie jest przecież kwestia zgadzania/nie zgadzania tylko oceny zdania wypowiedzianego przez gowina. Korwin lubi dużo mowić o efektach a mało o sposobie przeprowadzenia zmian. Zmiany na dziko raczej zawsze odbijają sie czkawką. Z reszta, to nie jest realne by partia z korwinem na czele sprawowała kiedykolwiek wladze w demokracji.
@betonkomorkowy: Wipler składał propozycje rozwiązań, które jeszcze bardziej rozregulowały by zawody, którymi chwali się Gowin, aleee... no właśnie. Przeczytałeś chociaż na czym polegała ta deregulacja dla poszczególnych zawodów? No właśnie.
źródło: comment_IUkliWr8Zi8vBFM8nQ7Ks83lFfCmq74f.jpg
Pobierz- Nie godzę się na politykę "ciepłej wody w kranie" i podwyżek podatków - mówił Jarosław Gowin kilka tygodni temu. Sejmowe głosowania wskazują jednak, że były minister sprawiedliwości wiele razy przyłożył rękę do rozwiązań, które dziś krytykuje.
1.
no to nie, nie zrobił więcej. sorry
to teraz mi wklej liste poglądów korwina i jego hipokryzji
Gowin zrobił deregulacje. Chwała mu za to. Tyle, że JKM chce deregulacji większej ilości zawodów, więc jeśli się zgadzasz z Gowinem, że dobrze zrobił, to nie możesz się nie zgodzić z JKM...
@h3lloya: jeżeli zgadzasz się z tym, że herbata z łyżeczką cukru smakuje lepiej, to musisz się zgodzić, że herbata z 10 łyżeczkami cukru jest jeszcze lepsza?
#porownaniezdupy