Aktywne Wpisy

beata-libra +14
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
#igrzyskabebzonow podsumowanie tygodnia 5
Moderacja ostatnio usunela mi post wiec tym razem grzecznie
Okropnie malo udalo sie zrzucic bo tylko 39.19 kg. lacznie od startu to juz 319 kg
Dla formalności zerkamy na TOP zawodników wyzwania (ogólna masa w kg z podsumowania):
Elitarne pierwsze miejsce zajmuje: 1. @Jailer - 9.20
Moderacja ostatnio usunela mi post wiec tym razem grzecznie
Okropnie malo udalo sie zrzucic bo tylko 39.19 kg. lacznie od startu to juz 319 kg
Dla formalności zerkamy na TOP zawodników wyzwania (ogólna masa w kg z podsumowania):
Elitarne pierwsze miejsce zajmuje: 1. @Jailer - 9.20

Ale życie to nie zawody w kto ma najciekawsze hobby, jak cię coś interestuje to fajnie, jak w sumie nic szczególnego nie robisz to świat się nie zawali.
Według mnie ważniejsze jest, żeby próbować rzeczy i nie wpadać w marazm. Może po prostu jeszcze nie odkryłeś, że jakiś sport lub jakakolwiek inna aktywność/temat sprawia ci tyle przyjemności.
Tak
Bikepacking. Najlepiej tak 1-2 miesiące w roku na raz,
Ilość tematów do ogarnięcia jest przeogromna.
Flora i fauna danego kraju, wiatry w danym miesiącu żeby nie wjechać w biurze piaskowe np.
Minimalizm, kompletowanie sprzętu żeby było lekko a jednocześnie dało się radę przewieźć wodę na 200-300km jazdy po pustkowiu,
Dobieranie