Aktywne Wpisy
ang-xvoi +40
Strasznie żal mi mojego chłopa, mam wrażenie że coraz gorzej się z nim dzieje przez to że nie umie znaleźć tej zastanej pracy i całe dnie spędza sam w domu. On nie ma tutaj nikogo oprócz mnie, jest bardzo samotny szczególnie gdy nieraz siedzę w pracy po 10-11 godzin, a potem padam wykończona. Staram się jak mogę spędzać z nim czas, wyciągać go gdzieś w weekendy ale to działa tylko na krótko.

wfyokyga +41
Dzwon w basenie
źródło: temp_file4162177791805836894
Pobierz![Recenzja Signal: bezpieczny, szyfrowany komunikator [opinie]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3a94816030ccc1d16a7f03a84bd5ff3890c882e67b8406851ad913973f8df5c6,q80.png)

#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz@Pawel993 Jeden nie ma umiejętności, drugi opon, trzeci hamulców. Wszyscy musimy jakoś współżyć na tej drodze xD
xDDD I tacy jak wy mają prawa wyborcze.
Chcecie upalać swoje gruzy to jedzcie na tor wyścigowy, a nie na publiczną drogę.
Jazda zgodnie z przepisami i minimalizacja ryzyka działa na was jak płachta na byka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą to kolego od raptora chyba nigdy nie trafiłeś na szklankę na jezdni, gdzie przy poślizgu tym twoim 4x4 przy większej prędkości
Jak widać nie jesteśmy zagrożeniem, większość ludzi chętnie odda swoje auta, żeby chodzić pieszo i jeździć komunikacją. Wszak najważniejsze jest bezpieczeństwo, a i planeta podobno płonie, więc (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No to zwalniam :)
Też wczoraj trafiali się tacy co jechali szybciej niż ja. Ale może mieli lepsz opony albo 4x4… nie wiem ale co to obiektywnie ja nie umiem według tych kozaków jechać. Dla mnie to
Ja jestem taka co zwalnia i co najmniej raz uratowało mi to samochód (zagrożenia życia tam nie było). Jechałam sobie poza zabudowanym, gdzie było świeżo po opadach. Jechałam pod górę i jakiś samochód z naprzeciwka mi pomrugał, dzięki temu, że wolno jechałam mogłam bezpiecznie jeszcze zwolnić do tych 30-20km i dzięki bogu, bo za górką był akurat zbiorowy karambol. Ktoś skręcał w podporządkowaną, a samochodom
@WielkiNos: co za debilne rozumowanie. I dlatego ma się zakorkować całe miasto bo debile nie mogą podjechać pod wzniesienie. Dlatego ludzie z pracy zamiast wracać 30min wraca 2h bo dużej mniejszości nie chciało się przygotować samochodu do warunków zimowych. Wystarczy jeden samochód który nie daje rady podjechać i korki
@WielkiNos: niestety jest to powielany od lat mit, a jak wiadomo kłamstwo tysiąc razy powtórzone staje się prawdą
po to wymyślono autobusy, pociągi, taksówki i całą rzeszę innego rodzaju pojazdów aby ci którzy jeździć nie umieją po prostu nie wsiadali za kółko i nie przeszkadzali tym którzy nie mają poczucia że się rozbiją za zakrętem bo pojadą 5 na godzinę więcej niż inni
opowiem tutaj przy okazji taką anegdotkę