Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ang-xvoi mężczyźni (może nie wszyscy ale w większości) bardzo przeżywają fakt braku pracy, a twój facet jest bardzo ambitny i źle mu z tego powodu że nie może się chwilowo tobą "zaopiekować" materialnie. Fajnie że to widzisz i starasz się go wspierać zamiast jeszcze bardziej dołować. Będzie dobrze, na pewno w końcu znajdzie odpowiednią pracę. Życzę powodzenia i dobrej nocy!
  • Odpowiedz
@ang-xvoi "od tego że się martwisz, nic się nie zmieni". To dotyczy jego i Ciebie. Nie masz pracy, pracuj nad sobą.. Na pieprzonym YT jest w diabły kursów które można sobie zrobić. Ścignąć apke na łapka i się uczyć. Wordpress, zakładanie i robienie stron, wizualizacje 3d, AI w marketingu, obróbka zdjęć i filmów na Canva, Gimp,, podstawowe socjale FB, Insta, Google mapa, YT, TikTol... Potem oferteo o jedziesz z losem... Zleceń
  • Odpowiedz
  • 4
@szzzzzz: my próbujemy złapać cokolwiek, ja razem z nim wysyłam te cvki i widzę jaki jest przemiał, osobiście też jezdzil roznosic. Już pół roku wysyłamy wszędzie gdzie się da i nie ma odzewu, rozmów miał z 10 i potem się i tak nie odezwali

@SebastianEnriqueAlvarez w tym nie ma nic co mogłoby się spodobać, sama po liceum byłam w takiej sytuacji i wiem jak to dobija człowieka, któremu wydaje
  • Odpowiedz
  • 482
@ang-xvoi Fajnie, źe go wspierasz. W wielu związkach kryzys chłopa jest równoznaczny z końcem relacji.

Najważniejsze by czuł, że nie musi dźwigać wszystkich problemów sam i jakoś wszystko powinno się ułożyć.
  • Odpowiedz
pokutuje w nim to z-----e przekonanie że jak chłop nie przynosi kasy do domu i ma cięższy okres to jest do niczego

@ang-xvoi: przesadna ambicja i konserwatywne podejście do życia niszczy ludzi, odc. 96756343
  • Odpowiedz
z-----e przekonanie

@ang-xvoi: gaslightując go że jego naturalne biologiczne instynkty są "z-----e" tylko czynisz mu krzywdę

Też jestem już bardzo zmęczona, najbardziesj tym zamartwianiem się o
  • Odpowiedz
@ang-xvoi: Ty mu nie "okazuj wsparcia" i nie wyciągaj go z domu i nie słuchaj głupich wykopków co się cieszą, że go "wspierasz" bo facet nie jest głupi i nie potrzebuje wsparcia jak wie, że jest aktualnie bezużyteczny. Chcesz mu pomóc? To poproś go by otworzył słoik ogórków :) Nie wiem, popsuj coś co wiesz, że on będzie w stanie naprawić, serio, zatkaj włosami odpływ, cokolwiek xD Trust me bro,
  • Odpowiedz